Networking — September 3, 2020 at 12:31 pm

Noul recorder compact dedicat aplicației de management video Axis Companion

by

AXIS_s3008_recorder_desk_01_1700x627_2006Axis Communications a lansat recorderul AXIS S3008, o soluție de înregistrare la calitate ultra-high definition, ușor de instalat și compatibil cu aplicația de video management AXIS Companion.

Cu un switch PoE integrat pentru până la 8 camere, acest recorder de înaltă performanță include un harddisk conceput pentru supraveghere video și o conexiune pe interfață gigabit, de înaltă performanță, pentru a gestiona înregistrările video în rezoluție ultra-high definition (UHD). Fiind integrat cu o gamă largă de produse Axis, recorderul de rețea AXIS S3008 face ca adăugarea de echipamente suplimentare de înregistrare sau alte echipamente Axis să fie o procedură mai simplă. De exemplu, se pot adăuga goarne de rețea pentru a comunica cu personalul și a descuraja pătrunderea intrușilor într-un anumit areal. Sau se poate adăuga un interfon video de rețea pentru identificarea audiovizuală și controlul accesului de la distanță.

Caracteristicile principale includ:
• Recorder compact cu switch PoE integrat;
• Simplitate în instalare și operare;
• Harddisk conceput pentru supraveghere video
• Port USB pentru exportul înregistrărilor video
• Garanție de până la 5 ani

Recorderul de rețea AXIS S3008 permite accesarea în siguranță a înregistrărilor video de oriunde din lume datorită tehnologiei Axis Secure Remote Access. În plus, produsul este rentabil din punct de vedere al costului, având garanție implicită timp de 3 ani și, opțional, posibilitatea de a o extinde cu încă 2 ani. Soluțiile complete oferite de Axis reprezintă o modalitate prin care companiile își pot achiziționa un sistem de securitate, adaptat la nevoile lor specifice. Aflați mai multe informații despre Recorderul AXIS S3008 și despre Soluțiile Axis complete de supraveghere.