Hardware — November 9, 2020 at 9:30 pm

OKI ajută la imprimarea de etichete dinamice și atractive

by

De la neo-minimalism la modele geometrice, formele atrăgătoare și utilizarea creativă a spațiului negativ, tendințele actuale de design au un impact amplu, iar mărcile se adaptează cu designuri atemporale și sofisticate.

Make_Your_Labels_Count_Masthead_tcm70-270838Veți observa un fir comun mai ales când vine vorba de mărci și comunicări vizuale. Indiferent dacă vă plimbați pe culoarele supermarketului sau dacă va uitați la panourile magazinului din centrul comercial local, nu puteți să nu observați utilizarea predominantă a albului.

Desigur, culoarea este încă foarte la modă, dar albul completează chiar și cele mai vii sigle. Coca Cola folosește roșu vibrant, cadbury – violet bogat, Starbucks – verde cadmiu. Data viitoare când vedeți fiecare dintre aceste sigle luați în considerare următoarele că albul completează fiecare dintre identitățile recunoscute instantaneu ale acestor mărci.

Pe măsură ce tendințele de proiectare se schimbă, mediile tipărite se schimbă. Etichetele se bazează pe nenumărate aplicații. Etichetele produselor sunt adesea o parte integrantă a ambalajului mărcilor. Acestea sunt aplicate produselor din magazin pentru a atrage atenția spre raftul magazinului. De asemenea, furnizează informații vitale, cum ar fi caracteristicile și ingredientele produsului, pentru a ajuta clienții să ia o decizie în cunoștință de cauză.

Când vine vorba de imprimarea etichetelor, reflectarea celor mai recente tendințe de design care favorizează utilizarea predominantă a albului nu este deosebit de ușoară sau accesibilă pentru întreprinderi. De obicei, tipărirea etichetelor este externalizată către furnizori externi de tipărire, iar tipărirea numai în alb a fost întotdeauna livrată de tipografii utilizând procese de imprimare lungi și tipografii costisitoare.

Acest proces necesită ca etichetele să fie comandate în volume mari pentru a menține costurile scăzute, rezultând un stoc excesiv de etichete care stă adesea într-un depozit și, în cele din urmă, este aruncat atunci când nu mai este necesar. Această cerință comună pentru supra-producție nu poate fi doar o risipă de bani, dar poate deteriora acreditările de sustenabilitate ale unei companii prin generarea de deșeuri inutile și, desigur, are un impact negativ asupra rezultatului final.

OKI Pro1050 este prima imprimantă digitală compactă de etichete cu LED-uri care poate produce etichete într-o combinație de CMYK și / sau alb. Folosind suporturi clare și colorate pentru efect, există nenumărate aplicații pentru imprimarea desenelor creative în alb pentru a face produsul să iasă în evidență, oferind un avantaj competitiv creativ care sporește atractivitatea produsului la care este aplicat.

Imprimarea albă pe suporturi sintetice clare (PE, PET, PP) permite afișarea produsului prin etichetă. Acest lucru este perfect pentru alimentele de specialitate, băuturile și produsele cosmetice, permițându-i clientului să vadă și cumpere multe produse. Etichetele pot fi folosite și pentru numerele de serie, precum și pentru informații de securitate, siguranță, legislative și economice. Ele sunt, de asemenea, ideale pentru aplicarea pe ferestre și unitățile de afișare transparente la punctul de vânzare, pentru a afișa informații vitale despre produse și prețuri.

Labels-Pro1050_tcm70-270837Pentru investiții inițiale mici, tipografii și întreprinderi mici, de exemplu, mărci de tip boutique din industria cosmeticelor sau beri și vinării meșteșugărești, nu mai trebuie să se bazeze pe companii tipografice externe pentru a imprima volume mari de etichete.

Imprimanta de etichete Pro1050 de la OKI este concepută pentru a imprima rapid de la una la câteva mii de etichete într-o singură zi. Acest dispozitiv unic face posibilă imprimarea la cerere a etichetelor extrem de creative, utilizând în întregime cinci culori, inclusiv alb (CMYK + Alb). Departamentele de producție interne pot modifica aspectul etichetelor și pot adăuga etichete de tipărire cu date variabile, după cum este necesar, făcând mai rapidă, simplă și rentabilă imprimarea etichetelor care sunt actualizate cu cele mai recente tendințe de proiectare interne.