Retail — December 9, 2020 at 8:24 pm

Flanco deschide un magazin nou în Craiova

by

Flanco Retail – cel mai eficient retailer electro IT – deschide, pe data de 10 decembrie, un magazin nou în centrul comercial Electroputere Mall din Craiova. Magazinul se regăsește la etajul 1 și ocupă 600 metri pătrați.

flancoFlanco Retail continuă strategia de eficientizare, cu lansarea unui nou magazin de dimensiuni medii într-un alt centru comercial din țară, în Electroputere Mall din Craiova. Acest lucru vine în contextul în care deschiderea magazinului din AFI Cotroceni a fost cea mai de succes deschidere din istoria Flanco, mai ales că a avut loc pe fondul măsurilor de distanțare cerute de contexul actual. S-a văzut și în cadrul acestui eveniment interesul oamenilor pentru produse de calitate, care să le ofere confort. Printre cele mai vândute aparate se află: Iphone 12, televizoare Samsung 4K cu diagonale de peste 100 cm, console Playstation PRO, aspiratoare robot, espresoare și automate de cafea.

„Strategia de eficientizare pe care am adoptat-o atunci când am decis să reintrăm în centrele comerciale a fost, după cum ne așteptam, o strategie câștigătoare”, declară Dragoș Sîrbu, CEO Flanco. „Numărul mare de clienți care ne-au trecut pragul la deschiderea din AFI Cotroceni ne-a validat strategia pe care o aveam despre reintrarea pe acest segment și luarea unor decizii aparent împotriva tendințelor actuale din piață. De asemenea, ni s-a confirmat încă o dată că tendințele de cumpărare de anul acesta se îndreaptă spre produse de calitate, de la brand-uri renumite, care pot oferi experiențe în confortul propriului cămin”, adăugă Dragoș Sîrbu.

În magazinul Flanco din Electroputere Mall Craiova, clienții vor avea parte de oferte speciale pentru deschidere, oferte care vor fi valabile în paralel cu programul Flanco Rabla pentru Electrocasnice. De asemenea, pe lângă acestea, clienții vor beneficia și de celelalte servicii din portofoliul Flanco, precum 40 de rate fără dobândă și accesarea unui credit rapid prin aplicația Electro-Credit. În plus, vor avea la dispoziție și servicii care să le aducă un plus de confort și care să îi ajute în această perioadă: transport gratuit, garanții extinse și asigurarea produselor.

„Pe lângă reducerile pe care le acordăm în mod tradițional, atunci când deschidem un magazin nou, anul acesta, clienții care vor veni în magazinului din Craiova vor putea beneficia și de ofertele existente deja în programul Rabla pentru Electrocasnice”, declară Ovidiu Nicușan, Director de Marketing Flanco. „Încurajăm accesarea acestui serviciu, întrucât este benefic atât pentru mediu, cât și pentru clienți, iar ei se vor putea bucura de electrocasnice noi, de calitate superioară, la prețuri bune”, adaugă Ovidiu Nicușan.