Energie&Utilitati, IoT powered by ALLIED TELESIS — December 13, 2020 at 8:40 am

Pinergy și Elight au lansat conceptul Light as a Service

by

DW6I0087-768x561Pinergy, o companie de energie inteligentă care furnizează 100% energie electrică verde, a lansat formal un nou parteneriat cu eLight, compania irlandeză care furnizează „Light as a Service” (LaaS). Parteneriatul va sprijini întreprinderile din Irlanda care doresc să devină mai durabile, investind în iluminat eficient din punct de vedere energetic și oferind energie 100% verde.

Pinergy lansează și livrează această inițiativă în parteneriat cu eLight, care își va oferi expertiza specializată pentru a sprijini Pinergy în proiectarea, furnizarea, instalarea și întreținerea proiectelor de iluminat eficient din punct de vedere energetic. Cu sediul la Dublin, eLight a finalizat deja peste 900 de proiecte de iluminat în sectorul afacerilor comerciale. eLight ajută întreprinderile și școlile să treacă la iluminarea cu LED pentru o taxă lunară pentru serviciu, evitând orice plăți în avans. Pentru clienți, economiile de energie sunt mai mari decât taxa lunară pentru serviciu, permițându-le să deblocheze cash-flow-ul gratuit din prima zi, precum și să îmbunătățească calitatea iluminatului lor și să reducă emisiile de carbon.

Pinergy și eLight vor oferi, de asemenea, audituri gratuite pentru clienți pentru a evalua nevoile lor energetice. Acest serviciu de consultanță se asigură că clienții comerciali primesc sfaturi profesionale în legătură cu cea mai bună modalitate de a-și reduce consumul și amprenta de carbon, devenind în același timp mai sustenabili. Consilierii energetici ai companiei Pinergy sunt, de asemenea, disponibili să consilieze întreaga gamă de finanțare care este disponibilă și pentru care s-ar putea califica, inclusiv schemele actuale de susținere energetică promovate de Autoritatea pentru Energie Durabilă din Irlanda.

Noul parteneriat cu eLight, care a fost inițial proiect pilot anul trecut, a înregistrat deja succese în mai multe sectoare industriale, inclusiv în sectoarele educație, hoteluri, producției, comerțului cu amănuntul și a proprietății.