Internet/Telecom — March 12, 2021 at 2:21 pm

ELKO Romania diversifică gama de produse smart wearables cu noi modele de ceasuri inteligente Amazfit

by

ELKO Amazfit GTR 2e1ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, aduce în atenția clienților săi o serie de produse recent lansate la Consumer Electronics Show (CES) de compania Amazfit, o prestigioasă marcă globală pe piața de echipamente smart wearables.

Ca în fiecare an, summitul tehnologic de la Las Vegas a adunat cele mai noi creații ale producătorilor mondiali, focusul din acest an fiind pe zona de smart wearables, o piață cu ritm de creștere accentuat, stimulat de apetitul utilizatorilor finali pentru acces rapid la date și informații. Conform IDC, numărul de produse vândute din acest segment, înregistrat numai în trimestrul al 3-lea din 2020, au fost cu 35,1% mai mare decât în perioada similară a anului anterior.

Noua gamă de produse prezentate de Amazfit și disponibile acum și în România prin partenerii ELKO include cele mai noi modele din familiile GTS 2 și GTR 2, ceasurile inteligente ultra-elegante Amazfit GTR 2e și GTS 2e – care oferă funcții de vârf de monitorizare a sănătății și pentru fitness. Acestora se adaugă seria de ceasuri inteligente foarte ușoare și versatile Amazfit Bip U adresate în special fanilor fitnessului.

Amazfit GTR 2e și GTS 2e: combinația perfectă de stil și sănătate

La fel ca toți membrii familiilor Amazfit GTS 2 și GTR 2, Amazfit GTR 2e și GTS 2e sunt adevărate opere de artă la încheietura mâinii utilizatorului, care îmbină stilul cu o durată extinsă de viață a bateriei. Designul rafinat oferă un afișaj complet, fără margini, care utilizează sticlă curbată pentru a crea o experiență vizuală puternică și integrată. GTS 2e se bazează pe un ecran HD AMOLED de 1,65 inci cu densitatea de pixel de 341 ppi, ceea ce îl face comparabil în claritate cu cele mai noi smartphone-uri, iar GTR 2e are un ecran AMOLED de înaltă definiție de 1,39 inci cu densitatea de 326 ppi pixeli pentru claritate și afișaj viu.

ELKO Amazfit GTR 2e4Echipate cu cel mai recent senzor optic de înaltă precizie BioTrackerTM 2 PPG, aceste ceasuri inteligente pot efectua monitorizarea ritmului cardiac 24 de ore pe zi  și chiar oferă avertismente atunci când ritmul cardiac în repaus este anormal de ridicat. Acestea sunt, de asemenea, echipate cu o funcție de măsurare a nivelului de oxigen din sânge, astfel încât poate ajuta la măsurarea saturației de oxigen în sânge în momentul în care energia utilizatorului atinge un nivel de alertă.

Ceasurile inteligente Amazfit GTR 2e și GTS 2e asigură, de asemenea, monitorizarea în profunzime a calității somnului prin determinarea precisă a etapelor somnului, urmărirea stării de respirație în timpul somnului și furnizarea de analize și sugestii de îmbunătățire. De asemenea, este prezentat sistemul de evaluare a sănătății PAI™ (Personal Activity Intelligence) care utilizează algoritmi pentru a converti date complexe, cum ar fi ritmul cardiac, durata activității și alte date medicale, într-un singur scor intuitiv, pentru ca utilizatorii să înțeleagă cu ușurință starea lor fizică. Cu această caracteristică, ceasurile inteligente pot oferi un sistem personalizat de evaluare a sănătății pentru fiecare utilizator, pe baza datelor sale de sănătate unice.

ELKO Amazfit GTR 2e6Dispunând de 90 de moduri sportive încorporate pentru a acoperi nevoile celor mai mulți pasionați de sport, utilizatorul poate folosi, de asemenea, comenzi vocale pe Amazfit GTR 2e și GTS 2e fără acces la internet, datorită funcției de control vocal offline – inclusiv activarea modurilor sport sau deschiderea funcția de monitorizare a ritmului cardiac.

Seria Amazfit Bip U: Primul pas către Smart Fitness

Seria de ceasuri Amazfit Bip U este dotată cu un ecran color mare, de 1,43 inci, astfel încât utilizatorul se bucură de o vizualizare mai clară a informațiilor importante. Și, cu 50 de modele de fețe de ceas disponibile, acesta poate crea și purta la încheietura mâinii propriul său stil. În plus, fața de ceas personalizabilă  permite selectarea și afișarea informațiilor importante pe ecranul de pornire, cum ar fi ora, data, vremea, ritmul cardiac și multe altele.

Cu o greutate de doar 31 de grame, ceasurile din seria Amazfit Bip U sunt ultra-ușoare și proiectate pentru confort pe tot parcursul zilei. Această serie de ceasuri inteligente este echipată cu un senzor nou de urmărire optică biologică actualizat, BioTrackerTM 2, care permite măsurarea saturaţiei oxigenului în sânge. Ceasul permite, de asemenea, monitorizarea nivelului de stres și poate oferi exerciții de respirație pentru a ajuta utilizatorul să echilibreze nivelul de stres, astfel încât acesta să știe când trebuie să facă o pauză pentru a se relaxa.
Alte caracteristici de ultimă generație includ sistemul de evaluare a sănătății PAI™ (Personal Activity Intelligence), precum și un sistem de urmărire a ciclului menstrual care le poate ajuta pe doamne și domnișoare să înregistreze perioadele menstruale și de ovulație.

Seria Amazfit Bip U oferă utilizatorului majoritatea datelor despre exercițiile de care are nevoie, pentru mai mult de 60 de sporturi și activități populare, iar când ceasul inteligent din seria Amazfit Bip U este complet încărcat, purtătorul său se va bucura de monitorizarea sănătății și a activităților de fitness pe o perioadă de până la nouă zile în condiții normale de utilizare.

amazfitDe asemenea, prin intermediul Amazfit Bip U Pro utilizatorul poate dialoga cu Amazon Alexa: poate pune întrebări, primi traduceri, seta alarme și temporizatoare, poate verifica vremea, controla dispozitivele inteligente de acasă și multe altele.

Disponibilitate

Noile produse Amazfit de ultimă generație sunt disponibile imediat prin intermediul partenerilor ELKO Romania.