Evenimente, Networking — May 20, 2021 at 1:28 pm

ATEN participă cu trei echipamente la Inavation Awards

by

ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, a anunțat că trei dintre echipamentele sale – UC9040 StreamLIVE PRO, VP2120 Seamless Presentation Switch with Quad View Multistreaming și VM3250 Modular Matrix Switch – au fost selectate pentru a participa la Inavation Awards. Pe lângă calitatea produselor sale, ATEN se bazează și pe voturile utilizatorilor pentru a obține premii în această competiție.

ATEN_uc9040.usb-&-thunderbolt.content-creation.frontInavation Awards reprezintă un punct de referință în industria A/V mondială, premiile reprezintă o referință pentru integratorii de sistem, consultanții și managerii de tehnologie din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și nu numai. Distincțiile se acordă pentru design de excepție, proiecte de integrare și soluții de management cu scopul de a evidenția pentru utilizatori cele mai reușite creații din acest domeniu. Prin urmare, ATEN are toate motivele pentru a se mândri că numele său apare de trei ori pe lista de 69 de finaliști din zona de tehnologie, la categoriile Sisteme de comunicații și colaborare, Distribuirea semnalelor și Streaming. Stabilirea celor 10 câștigători – câte unul pentru fiecare categorie în parte – se va face în urma unui procedeu mai complex, care implică pe de o parte punctajele acordate de juriu, iar pe de altă parte voturile publicului. Din acest motiv, ATEN îi îndeamnă pe toți cei care cunosc tehnologia să își exprime aprecierea prin acordarea de voturi la Inavation Awards accesând pagina web dedicata.

VP2120_photo_1_rvwgyoNominalizat ca finalist în categoria Sisteme de comunicații și colaborare, ATEN VP2120 este un switch pentru prezentări, care integrează și un switch matrix, suport pentru streaming A/V și mixer audio, alături de funcții de colaborare – totul într-un design foarte compact. Acesta este prevăzut cu port HDMI pentru intrare și două pentru ieșire, precum și cu patru canale bidirecționale pentru streaming, permițând astfel utilizatorilor să colaboreze pe durata ședințelor folosindu-si propriile dispozitive, indiferent că este vorba despre laptopuri sau smartphone-uri. Întregul proces este conceput într-un mod cât se poate de intuitiv, prezentarea conținutului fiind posibilă atât prin intermediul interfeței grafice web, cât și folosind aplicația ATEN Video Presentation Control pe dispozitive Android sau iOS.

VM3250_1_ywpkivSwitch-ul matrix modular 32×32 VM3250 este pretendent la titlu în categoria Distribuirea semnalelor și propune un acces avansat și control în timp real al mai multor dispozitive A/V, instalate în aceeași locație sau într-o locație diferită. El permite instalarea a 8 module pentru intrare și alte 8 pentru ieșire, pentru un total de 32 de intrări și 32 de ieșiri. Astfel facilitează redarea semnalelor în timp real, precum și administrarea de instalări tip Video Wall. Printre opțiunile de conectivitate se numără HDMI, DVI, DisplayPort și HDBaseT, ceea ce înseamnă că echipamentul este adecvat pentru o gamă foarte variată de aplicații. Iar pe lângă aceste avantaje, el este prevăzut cu o interfață grafică ce deține deja premiul pentru design Red Dot.

ATEN_uc9040.usb-&-thunderbolt.content-creation.othersMixerul audio-video multifuncțional portabil UC9040 candidează în categoria Streaming, cu funcții de captură video 1080p, înregistrare video, switch video, broadcasting video, convertor video, splitter video și mixer audio. Prin combinarea acestora într-un format compact, el își propune eliminarea dificultăților pe care le întâmpină utilizatorii atunci când instalează, configureaza și operează mai multe dispozitive diferite. ATEN UC9040 facilitează streamingul semnalului video HDMI către platforme cunoscute, precum YouTube Live, Facebook și Twitch, iar pentru a simplifica procesele de monitorizare, editare și aplicare de efecte sau setări PiP si PbP, folosește aplicația extrem de intuitivă OnAir Pro.

Campania de votare Inavation Awards este deschisă pentru toți finaliștii din zona de tehnologie și se desfășoară până la sfârșitul lunii mai. La final, punctajele acordate de juriu, împreună cu voturile acordate de public, vor determina cei 10 câștigători din totalul de 69 participanți. Produsele ATEN pot fi votate accesând pagina web dedicata.