Aplicatii, Networking — May 27, 2021 at 11:06 am

Konica Minolta România include în portofoliu o aplicație software profesională de management video

by

Konica Minolta România, lider pe piața sistemelor de printare, integrator de soluții IT și furnizor de soluții și servicii de supraveghere și analiză video, adaugă în portofoliu MOBOTIX HUB, o aplicație software profesională de management video, cu un spectru extrem de vast de utilizări specifice, dezvoltată de Mobotix AG în parteneriat cu Milestone Systems, lider global în furnizarea de soluții de supraveghere și management video.

Prin intermediul noii aplicații software de management video, Konica Minolta România pune la dispoziția utilizatorilor de pe piața locală o soluție completă de securitate și supraveghere, ce acoperă numeroase cerințe din aproape orice domeniu de activitate, de la sectorul industrial și producție, până la utilități și energie, logistică, industria hotelieră, retail, sănătate și educație.

MX HUB 1MOBOTIX HUB este o platformă unificată, deschisă și scalabilă ce poate integra de la câteva camere instalate într-o singură locație, până la mii de echipamente, distribuite în locații diferite. În plus, platforma gestionează notificările generate de camerele de supraveghere, cum ar fi numărarea de persoane sau detectarea obiectelor pierdute și poate integra aplicații de recunoaștere automată a plăcuțelor de înmatriculare auto sau aplicații de sincronizare cu echipamentele POS din magazine.

Aplicația este disponibilă în cinci versiuni diferite de licențiere, de la o instalare locală, de maximum 8 camere, până la implementarea unui sistem complex de securitate, cu un număr extins de camere instalate în multiple locații, în funcție de cerințele utilizatorilor.

Platforma poate integra toate sistemele Mobotix bazate pe ONVIF, dar și peste 10000 de echipamente și sisteme de terță parte. În plus, se pot integra atât instrumente de analiză video și management al evenimentelor, cât și sisteme de securitate și control acces, senzori și interfețe pentru proiecte industriale.

MOBOTIX HUB oferă un nod central și punct unic de control pentru toate echipamentele din rețea, astfel încât utilizatorii pot gestiona cu ușurință toate sistemele de securitate video integrate cu platforma. Accesul la sistem este posibil prin intemediul unei aplicații care se instalează pe computer sau smartphone.

Platforma este conformă cu reglementările GDPR și este proiectată să asigure un nivel înalt de securitate a datelor și a întregii rețele, la atacuri cibernetice.