Aplicatii, Transport/Travel — June 3, 2021 at 11:32 am

Cu Star Taxi, orașul devine simplu de explorat

by

Alegerea unui serviciu de taxi este un demers personal, necesar în activitățile de zi cu zi pentru a optimiza timpul petrecut în trafic. Paleta de opțiuni este foarte vastă, înglobând atât aplicații de tip aggretator, cât și platforme de ride-hailing sau car & ride-sharing. Star Taxi este soluția pentru toți cei care vor să se bucure de călătorii urbane sigure și rapide, la prețuri corecte.

Cu Star Taxi, orașul devine simplu de explorat (1) „Unul dintre cele mai importante avantaje ale Star Taxi este că eviți taxiurile neautorizate, sau fantomă, cum li se mai spune, care impun condiții și tarife incredibile, gândite doar ca să profite de pe urma clienților. Cu Star Taxi ai garanția că alegi un serviciu de încredere care îți oferă rezultate”, explică Vicol Moldoveanu, Project Manager Star Taxi.

Descărcare, configurare și instalare
Cu Star Taxi, orașul devine simplu de explorat (2)Instalarea aplicației Star Taxi pe telefonul mobil este un proces simplu, care te ajută să eviți timpii de așteptare inutili și comunicarea verbală cu dispeceratul de taxi. Ai certitudinea că solicitarea ta nu rămâne fără răspuns așa cum se poate întâmpla în cazul comenzilor luate din stradă, când un taxi poate refuza să te servească sau poate încerca să te suprataxeze. Star Taxi App este disponibilă în App Store, Google Play și AppGallery, fiind compatibilă cu toate tipurile de device-uri de pe piață. Odată descărcată este ușor de configurat, ai nevoie doar de date personale minimale: nume, prenume, adresă de email și număr de telefon. În plus, ai și opțiunea de a încărca o poză, pentru a fi cât mai ușor de recunoscut în momentul în care șoferul vine să te preia. După activarea contului poți seta rapid și modalitatea de plată, din meniul Setări, unde poți opta pentru plata cash sau prin card. Dacă alegi să scapi de grija portofelului, pur și simplu, introduci datele de pe card, setezi procentul de bacșiș și ești gata de drum.

Simplitate și eficiență în utilizare
Un alt mare plus al aplicației este că îți arată în timp real câte taxiuri sunt online la momentul în care plasezi comanda. Astfel, în partea de sus a ecranului, ai un mini-contor intitulat sugestiv „Taxiuri online” care fluctuează constant arătându-ți clar numărul de mașini disponibile. Pentru a seta adresa de la care vrei să fii preluat ai mai multe opțiuni, poți folosi cursorul de localizare din partea de jos a ecranului sau poți poziționa tu manual adresa prin glisarea punctului de plecare pe harta din aplicație. Pentru preciza comenzilor, prin aplicația Star Taxi ai posibilitatea de a face schimb de mesaje text cu șoferul pentru a-i oferi instrucțiuni suplimentare pentru găsirea locului.

Garanția comenzilor preluate
Comenzile cu Star Taxi sunt preluate în maximum 60 de secunde și înainte de a confirma călătoria vezi exact costul acesteia și ai astfel ai garanția că prețul afișat în aplicație este cel pe care-l vei plăti la destinație. Rapiditatea, confortul și transparența sunt punctele forte ale Star Taxi. Totodată, toți șoferii înscriși în aplicație sunt atestați și verificați așa că ai certitudinea că ești pe mâinile unor profesioniști, care vor ști să aleagă cea mai scurtă rută pentru călătoria ta.
Disponibilă în 15 orașe și numărând 80 de milioane de comenzi, 2,5 milioane de descărcări și peste 22,000 de conturi de șoferi la nivel național, Star Taxi este aplicația prin care orașul devine simplu de explorat în fiecare zi.