Hardware — June 25, 2021 at 10:01 pm

Dell Technologies urează bun venit Windows 11

by

Dell este încântat de anunțul Microsoft cu privire la noul sistem de operare Windows 11. Vă invităm să descoperiți câteva informații mai jos care ar trebui să fie utile pentru orice proiect pe care îl aveți în derulare acum sau în viitor. De asemenea, puteți găsi mai multe informații pe pagina noastră  Windows 11 de pe Dell.com blogul nostru aici.

Group_Blue_V5_01591-1024x768În acest context, Dell va oferi un portofoliu larg de PC-uri cu noul sistem de operare, inclusiv  laptopuri,  desktop-uri,  2 în1 și all-in-ones. Livrările de PC-uri continuă să crească, noile date  de la IDC dezvăluind că aproape 1 milion de PC-uri sunt vândute în prezent în fiecare zi, iar IDC estimează o creștere de 18,2% pentru piața PC-urilor în 2021. Cu noul sistem de operare, Dell va continua să ridice ștacheta când vine vorba de experienței sale cu clienții.

„Dell & Microsoft schimbă jocul odată cu anunțarea Windows 11,” a declarat Rahul Tikoo, Senior Vice President, Client Product Group, Dell Technologies. „Noile experiențe Windows, combinate cu eforturile noastre continue de a oferi imagini imersive, conectivitate și inteligență captivantă sunt de clasă mondială atunci când vine vorba de experiențele pe PC-urile Dell. Împreună putem face orice de oriunde”.

Clienții pot continua să cumpere PC-uri de la Dell astăzi cu încredere. PC-urile Dell cu Windows de pe Dell.com îndeplinesc cerințele Windows 11 și vor fi eligibile pentru un upgrade gratuit atunci când sunt disponibile.

Pentru cei care se pregătesc de sezonul back-to-school, mai jos sunt doar câteva dintre produsele care vor fi disponibile cu noul sistem de operare. Pe scurt, clienții pot continua să cumpere de la Dell liniștiți și pot face upgrade la noul sistem de operare mai târziu.

XPS 13 – Un laptop compact, ultraportabil, care vine cu o gamă de opțiuni de afișare OLED, 4K+și FHD+;  prețurile încep de la 1.000 USD
Alienware m15 Ryzen Edition R5 – Laptop subțire care asociază performanța puternică a jocurilor cu durata lungă de viață a bateriei; prețurile încep de la 1.300USD
Latitude 9420 – Conceput pentru companii care apreciază securitatea, colaborarea și conectivitatea, acesta dispune de SafeShutter automat și opțiunea pentru 5G  LTEavansat; prețurile încep de la 2.039 USD

Design nou. Conexiune umană. Conținut personalizat. Simplitate.

Ce au în comun toate acestea?

Acestea sunt ideile principale care se regăsesc în anunțul despre Windows 11. PC-ul rămâne alegerea numărul 1 pentru persoanele care doresc să rămână conectate sau să lucreze de oriunde. Vânzările de PC continuă să crească, iar noile date arată că aproape 1 milion de PC-uri sunt vândute în prezent în fiecare zi, iar IDC prognozează o creștere de 18,2% pentru piața PC-urilor în 2021.* Pe măsură ce  modul în care lucrăm și interacționăm se schimbă, este important să continuăm eforturile noastre de a oferi experiențe de calcul performant mai bune pentru clienții noștri. La Dell știm că evoluția reală se reflectă în experiențele pe care le avem – de aceea continuăm să facem PC-ul mai personal, mai inteligent, mai conectat și – desigur – mai frumos.

Acest lucru îmbinat cu accentul pe care Microsoft îl pune pe simplitate, ușurință în utilizare și conexiune personală, schimbă total paradigma. Iată cum se realizează acest lucru:

Design nou: Întotdeauna începe aici. Experiența de utilizator modernă și reproiectarea curată și fluidă a Windows 11 merge mână în mână cu afișajele noastre captivante. XPS 13 cu OLED de exemplu, acest PC va forma noul aspect Windows și va oferi un contrast și o culoare uimitoare.
Conexiune umană: Cu toții dorim să fim cât mai conectați, iar Windows 11 vă permite să ajungeți mai ușor la persoanele dragi. Chiar de pe desktop puteți trimite mesaje text, chat, apeluri vocale sau video cu doar un click. Dar asta nu înseamnă prea mult dacă dispozitivul nu este proiectat pentru conectivitate și colaborare. Lucrăm constant pentru a putea oferi experiența completă a unui lifestyle ce permite munca, joaca și colaborarea de oriunde.
Alegerile noastre: Cu toții ne dorim ca lucrurile să fie făcute în felul nostru. Cu Windows 11, dispozitivele noastre vor prezenta cele mai recente inovații în ceea ce privește ecranul tactil, stylus-ul și vocea – și abia așteptăm să vă puteți bucura de aceste caracteristici în timp ce lucrați la modelul dumneavoastră Dell. Astăzi, casele noastre sunt un mediu multi-PC (pentru muncă, joacă sau studiu) și nu vedem ca acest lucru să se schimbe prea curând. În timp ce continuăm să utilizăm diferit PC, rolul acestuia în viitorul nostru este critic, la fel ca și experiențele pe care le avem cu acesta.

Când vă puteți aștepta la Windows 11? Veți vedea PC-urile noastre disponibile cu Windows 11 din prima zi. Vrem să ne asigurăm clienții că pot continua să cumpere PC-urile noastre cu Windows cu încrederea că li se va oferi un upgrade gratuit la Windows 11 atunci când este disponibil (toate PC-urile Dell cu sistem de operare Windows de pe dell.com îndeplinesc cerințele specificațiilor Windows 11. Puteți afla, de asemenea, mai multe despre specificațiile tehnice aici).

Suntem încântați să vă auzim gândurile despre noul sistem de operare. Interacționați cu noi pe social aici. Și rămâneți aproape pentru mai multe detalii!