Aplicatii, Transport/Travel — July 13, 2021 at 11:40 am

Star Taxi schimbă piața de taximetrie din România

by

Star Taxi schimbă piața de taximetrie din România (1)Temperaturile mari din ultima perioadă ne trezesc pofta de călătorit, îndemnându-ne să ne gândim încontinuu la mult așteptatele vacanțe. În această perioadă este mai important ca niciodată să avem grijă de noi și de cei dragi atunci când ne aventurăm în jungla orașelor atât de încinse. Scapă de grija mașinii și a parcării, alegând să călătorești comod, rapid și simplu cu Star Taxi , aplicația 100% românească, care a schimbat piața națională de taximetrie.

„Star Taxi  este cea mai longevivă aplicație de tip taxi aggregator din țară, iar cheia succesului nostru constă în seriozitatea și respectul de care am dat și dăm dovadă atât față de clienții care se bucură de călătorii, cât și față de șoferii care folosesc aplicația zi de zi”, subliniază Vicol Moldoveanu, Project Manager Star Taxi.

O aplicație performantă cu tradiție în România
De peste 10 ani Star Taxi îți pune lumea în mișcare 24/7 dintr-o singură aplicație, direct din telefon. Disponibilă gratuit în App Store, Google Play și AppGallery pentru București, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Timișoara, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Bârlad, Alba Iulia și Deva, Star Taxi  îți oferă ocazia perfectă pentru a străbate ușor orașul în care locuiești sau te afli. Nefiind asociată unei firme de taxi, aplicația permite comanda oricărei mașini afiliate sistemului. Astfel, te bucuri de comenzi preluate rapid, de orice șofer care folosește Star Taxi, optimizând la maximum timpul petrecut în trafic.

Star Taxi este aplicația care îți aduce un taxi acolo unde ai nevoie, în orice moment al zilei. Comanda este transmisă către sute de mașini, fără ca tu sa pierzi timpul căutând numere de telefon sau așteptând ca cineva să îți preia solicitarea. Fără îndoială, Star Taxi a transformat transportul cu taxiul dintr-un lux într-o comoditate, iar rezultatele se văd  în încrederea pe care ne-o acordă utilizatorii”, completează Vicol Moldoveanu.

Star Taxi schimbă piața de taximetrie din România (2)Investiții în dezvoltarea aplicației
Rapiditatea, confortul și ușurința în utilizare sunt puncte de reper pentru experiența Star Taxi, motiv pentru care aplicația este mereu în topul alegerilor românilor într-o piață dominată de giganții străini de ride-hailing. Tocmai pentru a păstra acest statut, de market leader, în perioada următoare, compania își propune să crească nivelul investițiilor, inițiind deja discuții cu diverse platforme pentru lansarea și în domeniul pieței de livrări. Totodată, Star Taxi se concentrează și asupra dezvoltării serviciului Corporate pentru a veni în întâmpinarea clienților business și a companiilor interesate de transport urban în siguranță.

Numărând 80 de milioane de comenzi, 2,5 milioane de descărcări și peste 22,000 de conturi de șoferi la nivel național, Star Taxi este aplicația prin care, vara aceasta, ai parte de călătorii urbane mai comode ca niciodată. Dacă și tu te-ai convins, descarc-o acum și pornește în aventură!