NEWS — July 27, 2021 at 9:53 am

Bridgestone este anvelopa oficială a J.O. și Paralimpice Tokyo 2020

by

Bridgestone Tires on Tokyo 2020 VehicleBridgestone este anvelopa oficială a Jocurilor Olimpice și Paralimpice Tokyo 2020 și că menține în mișcare peste 3000 de vehicule oficiale ale flotei și nu numai.

Angajamentul companiei va oferi:

• Anvelope special concepute pentru vehicule Toyota e-Palette autonome și electrice.
• Anvelope de ultimă oră fără aer pentru vehiculele Toyota Walking Area BEV (vehicule electrice cu baterie).
• Anvelope special concepute, care vor fi utilizate pe Toyota MIRAI FCEV (vehicule electrice cu celule de combustibil) la Tokyo 2020.
• Ecopia cu anvelope ologic pentru vehiculele electrice cu baterie Toyota LQ.
• Anvelope Bridgestone Ecopia, eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, cu rezistență la rulare redusă pentru vehiculele Toyota Accessible People Mover (APM).

De asemenea, Bridgestone a furnizat rulmenții de izolare seismică de ultimă generație pentru două locații permanente abia construite, care vor găzdui competiții în timpul Jocurilor Olimpice și Paralimpice Tokyo 2020 – Tokyo Aquatics Center și Ariake Arena. Aceste suporturi structurale flexibile izolează o structură de la sol pentru a ajuta la reducerea răspândirii șocului seismic și la reducerea șanselor de deteriorare în cazul unui cutremur.

În plus, față de tehnologia sa de izolare seismică, Bridgestone sprijină siguranța și confortul și în alte clădiri Tokyo 2020 prin intermediul sistemului de conducte ușor și extrem de durabil din polibuten instalat în prezent în peste 12 locații și facilități temporare din Tokyo 2020.