Evenimente — March 31, 2022 at 4:12 pm

Elvila prezentă Binance Blockchain Week 2022

by

Elvila își continuă, pe zi ce trece, prezența pe piața de crypto. După ce am anunțat oficial că devenim primul retailer din România ce acceptă plata în criptomonede, Elvila devine și o voce relevantă în rândul profesioniștilor în blockchain.

ilustratie eveniment 1Zilele trecute,Viorel Catarama CEO-ul Elvila, a fost prezent in Dubai la conferința Binance Blockchain Week 2022, unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din lume. El a fost însoțit de conducerea Diviziei Digital din grupul ELVILA, respectiv Cosmin Mihai Lefter (Chief Commercial Officer), Radu Cârstea (Chief Tehnical Officer), Ștefan Cataramă (Chief Creative Officer) și Sergiu Vasilescu (Crypto Legal Expert, Managing Partener VD Law Group).

Echipa Elvila Digital nu s-a rezumat doar la a face act de prezență în Dubai, ci și-a prezentat proiectul în cadrul unui eveniment de networking organizat de Elrond România, unde au avut discuții detaliate cu  top managementul acestei firme de mare prestigiu, în primele 20 de companii de profil din lume. Elrond România a fost reprezentată de Lucian Mincu (Co-founder and CIO), Lucian Todea (Co-founder and COO), Daniel Șerb (Head of Business Development). De asemenea a fost prezent la discuții și Oprea Carabulea (CEO Diferrent Capital), unul dintre cei mai mari investitori în crypto din România.

 „Am vrut să participăm la Binance Blockchain Week 2022 pentru a prezenta proiectul nostru și felul în care considerăm că putem revoluționa piața. Am avut un schimb de idei foarte bun cu cei de aici, oameni cu foarte multă experiență în domeniu, și m-am bucurat să văd că ne-au apreciat proiectul și ne-au confirmat planurile noastre, acelea de a ne extinde mai mult către Metaverse. Mai multe detalii despre cum o să pășim în continuare în Metaverse o să aflați in zilele următoare”, declară Viorel Cataramă.

Binance Blockchain Week este printre cele mai importante evenimente internaționale pentru piața de crypto și tot ce este conex acesteia. În ediția din acest an, s-au abordat foarte mult noile treduri în materie, ce țin de NFTs, Metaverse și felul în care acestea, împreună cu sistemul actual de criptomonede, vor crea un ecosistem al viitorului. Printe participanții la conferință se numără câteva din cele mai grele nume din piața crypto din lume, precum: Antonio Saaranen (CSO Qtum Foundation), Arnaud Ventura (Managing Partner Gojo & Co), Aurelie Dhellemens (Senior Director Ripple) sau Bruce Pon (Founder Ocean Protocol).

Elvila dorește, de asemenea, să mulțumescă tuturor clienților care, deja, în doar câteva zile de la anunț, au testat sistemul de plată cu criptomonede implementat împreună cu cei de UTRust. Reacția lor este dovada că alegerile noastre curajoase vin în întâmpinarea nevoilor clienților noștri.