Evenimente, Internet/Telecom — May 12, 2022 at 10:08 am

OPPO Reno7 Lite 5G, telefonul oficial Art Safari

by

OPPO ArtSafariOPPO, lider global în tehnologie, anunță că noul Reno7 Lite 5G este smartphone-ul oficial al celui mai important eveniment dedicat artelor din anul 2022, Art Safari. Noul smartphone este și instrumentul prin care unul dintre cei mai apreciați fotografi de beauty și fashion din România, Tibi Vîntur, realizează o serie de șapte portrete ce vor fi expuse în cadrul festivalului, în expoziția Unlimited Me, In Portrait.

„Inovația tehnologică și estetica se îmbină  nu doar în designul produselor OPPO, dar reprezintă modalitatea prin care vrem să transmitem valorile brandului către consumatori. De aceea, continuând parteneriatul cu Art Safari pentru ediția a 9-a ne dorim sa redăm întocmai această direcție. Anul acesta îi invităm pe iubitorii de artă să descopere noul smartphone  Reno7 Lite 5G într-o ipostază diferită, aceea de element principal cu ajutorul căruia am realizat expoziția inedită de portrete realizată în cadrul Art Safari”, declară Alexandra Răuț, Head of Marketing OPPO în România.

OPPO_TIBI VINTURExpoziția de portrete realizată prin lentila creativă a OPPO Reno7 Lite 5G are loc în cadrul unei ediții dedicate artei grafice a celor mai importanți artiști spanioli ai secolului XX– Picasso și Dalí, ce va fi prezentă la Art Safari, într-o expoziție surprinzătoare dedicată baletului “Pălăria cu trei colțuri” de Manuel de Falla. Picasso și Dalí au fost aleși să creeze decorurile și costumele pentru celebrul balet, iar Picasso a realizat chiar și machiajul dansatorilor.

„Portretul este o formă de artă veche de mii de ani. Odată cu evoluția tehnologiei smartphone-urilor, toți am devenit artiști de portrete experți, făcând fotografii cu cei pe care îi iubim și cu noi înșine, într-o varietate de locuri și situații. Suntem bucuroși să facem echipă cu OPPO Reno7 Lite 5G pentru a revitaliza această formă de artă populară în orice abordări posibile. Ne doream de mult timp să lansăm Art Safari într-un format nou, de câte 4 zile pe săptămână, de joi până duminică, vreme de aproape 2 luni și jumătate. Vom folosi și pentru această ediție spațiul superbului Palat Dacia-România, optim amplasat în centrul Bucureștiului pietonal, pe Lipscani”, menționează Ioana Ciocan, Director General, Art Safari.

OPPO confirmă, prin susținerea acestui eveniment major din peisajul cultural național, legătură puternică dintre tehnologie şi artă, pe care o promovează la nivel global.

Noul OPPO Reno7 Lite 5G dispune de o cameră principală de înaltă rezoluție, de 64 MP, o cameră macro de 2 MP, o cameră de adâncime de 2 MP și o cameră frontală de 16 MP, alături de o serie de funcții inovatoare de imagine, cum ar fi Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Palettes, AI Color Portrait  și Portrait Retouching. De altfel, Bokeh Flare Portrait permite utilizatorilor să capteze imagini portret cu puncte bokeh bogate în lumină, la fel ca o cameră profesională.

Arta expusă între 12 mai – 7 august la Art Safari este evaluată la peste 14 milioane de euro. Cea mai valoroasă lucrare din întregul Pavilion (peste 300.000 de euro) este semnată de Marcel Iancu și face parte din colecția permanentă a Muzeului Național de Artă al României.

Contul @oppomobilero poate fi urmărit pe Instagram pentru toate noutățile OPPO de la Art Safari.