Networking — May 13, 2022 at 11:14 am

Conectați-vă IMM-urile cu noul switch ușor de utilizat și bazat pe tehnologia cloud Nebula

by

Zyxel Networks, lider în furnizarea de soluții de rețea sigure și bazate pe cloud, a lansat switch-urile din seria GS1915, PoE (Power over the Ethernet) și non-PoE, compacte și accesibile cu 8 porturi. Această ultimă integrare în ecosistemul Nebula este o soluție extrem de accesibilă pentru networking-ul gestionat în cloud, ideal pentru întreprinderile mici, oferind toate beneficiile unei conectivități îmbunătățite a rețelei, securității și gestionării fără probleme a mai multor dispozitive în câteva minute prin intermediul aplicației mobile Nebula.

ZyxelNetworks_PRimage_GS1915_series_1200x628Implementarea fără efort a GS1915 și ușurința de utilizare îl fac ideal pentru întreprinderile mai mici și utilizatorii casnici, oferindu-le posibilitatea să-și îmbunătățească performanța rețelei fără a fi nevoie să aibă o echipă IT dedicată.

Rețele agile, ușor de gestionat

Startup-urile, întreprinderile mici și utilizatorii casnici pot profita de cea mai recentă actualizare  a  soluțiilor “Just Connect” ale rețelei Zyxel. Dezvoltat având în vedere clientul, inclusiv procesul de instalare simplu și rapid și ușurința de utilizare prin aplicația  mobilă Nebula, GS1915 este cea mai recentă integrare în ecosistemul Nebula. Datorită aplicației, utilizatorii pot integra dispozitive noi pe platformă, pot verifica prezentarea generală a stării rețelei, își pot controla de la distanță rețeaua și pot bloca  clienții neautorizați oriunde și oricând.

Seria GS1915 prezintă o opțiune low-cost extrem de eficientă pentru utilizatori, compatibilă în întreaga gamă de produse de înaltă performanță compatibile cu Nebula. Persoanele fizice se pot bucura de o experiență de rețea unificată și simplă, accesând informații de rețea în timp real, gestionându-și la nivel central și de la distanță switch-urile, punctele de acces wireless, firewall-urile de securitate și routerele mobile 5G / LTE.

Crowley Wu, VP al Zyxel’s Networking Business Unit, a declarat: „Conexiunile rapide, stabile și sigure nu ar trebui să fie doar luxul companiilor mari, care dispun de bugete imense și echipe IT dedicate. Extinderea portofoliului nostru de switch-uri este un semn al angajamentului nostru față de întreprinderile mai mici și zona SOHO, permițându-le să-și extindă rețelele și să facă tranziția către cloud atunci când sunt gata, fără a fi nevoie să înlocuiască hardware-ul. Eliminând aceste solicitări și simplificând conectivitatea la rețea, aceștia pot petrece mai mult timp concentrându-se pe ceea ce au nevoie și pot face cel mai bine – conducând afacerea lor.”

Noul model PoE GS1915-8EP vine cu un PoE+ complet cu 8 porturi și suportă o putere de putere de 60W, ideal pentru configurarea mai multor AP-uri și camere în case și întreprinderi mici.

Indicatoarele LED intuitive de pe panourile frontale ale  switch-urilor din seria GS1915 facilitează verificarea imediată a stării dispozitivului de către utilizatori. Proiectate fără ventilator, switch-urile funcționează silențios, integrându-se perfect în orice mediu de lucru, fără a deranja zgomotele ventilatorului.

Zyxel Networks a anunțat, de asemenea, lansarea în scurt timp a unui switch de fibră 10G, XS1930-12F. Această ultimă actualizare a portofoliului Nebula va oferi clienților și mai multă flexibilitate în planurile lor de scalare, tranziția în cloud și navigarea în lumea de lucru hibridă.

Pentru mai multe informații despre intervalul de comutare, vă rugăm să vizitați: https://www.zyxel.com/products_services/8-port-GbE-Smart-Managed-Switch-GS1915-Series/