Hardware, Mobilitate — May 16, 2022 at 9:58 am

Extindere de gamă de la Fujitsu

by

Compania japoneză Fujitsu a anunţat recent extinderea gamei de staţii mobile de lucru cu modelul Celsius H5511. Modelul este proiectat să satisfacă cerinţele arhitecţilor, inginerilor, designerilor, creatorilor şi studenţilor care au nevoie de o balanţă perfectă între putere de calcul, performanţă şi mobilitate.

CELSIUS-H5511-Header-Banner-Image-02_tcm100-6339226_tcm100-5309118-32Noul model cântăreşte sub 2kg. Înzestrat cu cele mai noi procesoare Intel Core de generaţie 11 (i5 şi i7) şi cu placă grafică profesională Nvidia T500, staţia de lucru reprezintă dispozitivul perfect pentru 2D CAD, 3D CAD de nivel intrare, design grafic, editare video şi de imagine şi vizualizare fluxuri de lucru. Ecranul Full High Definition de 15,6 inci furnizează un contrast excelent, niveluri mai mari de luminozitate şi o gamă largă de culori pentru randerizarea imaginilor.

Pentru utilizatorii în mişcare, pentru care conectivitate şi durata de viaţă a bateriei sunt critice, alimentarea este asigurată de o baterie puternică de 69,7 Wh. Încărcarea acesteia este disponibilă prin intermediul porturilor Intel Thunderbolt 4 USB-C.

Staţia de lucru combină experienţa de utilizator cu caracteristici robuste de securitate asigurate de trei opţiuni biometrice diferite de conectare. Sistemul poate fi accesat rapid şi securizat folosind Windows Hello şi recunoaşterea facială a camerei incorporate, senzorul de amprentă digitală sau aplicaţia opţională PalmSecure de la Fujitsu care recunoaşte tiparele venoase unice ale utilizatorului.

Rüdiger Landto, Head of Product Category Management EMEA – Client Computing Devices la Fujitsu, spune: „Creativitatea nu cunoaşte graniţe şi nu e limitate de loc sau moment. Creatorii profesionişti de azi vor să-şi urmeze pasiunea fără compromisuri legate de birou, casă sau locul mobil de lucru. Noua staţie mobilă de lucru Celsius H5511 atinge echilibrul corect între performanţă, securitate şi poetabilitate – totul în cadrul unui echipament mai subţire şi mai uşor.”