NEWS — June 13, 2022 at 11:40 am

Simona Halep, noul ambasador Automobile Bavaria

by

Simona Halep și Automobile Bavaria Group au semnat un parteneriat de imagine, bazat pe excelență și performanță în sport și în business.

KMT_1431Jucătoare de top la nivel mondial și câștigătoare a două titluri de Grand Slam, Simona Halep devine ambasador oficial al Automobile Bavaria Group, cea mai mare rețea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est, cu 12 dealeri autorizați BMW în România, 5 în Germania și 1 reprezentanță în Viena, Austria.

Prin semnarea acordului de parteneriat, Simona Halep va avea la dispoziție în următorii doi ani cele mai noi modele sport din gama BMW, dar și o limuzină pentru evenimente de protocol. Fiind cunoscută pasiunea Simonei pentru automobilele sport, dorința ei de a testa brandul BMW M, care în acest an aniversează 50 ani de performanță în motorsport, a fost unul dintre argumentele în favoarea asocierii de imagine.

KMT_1579„Performanța înseamnă totul, atât în sport, cât și în business. Pentru mine, să am alături un partener ca Automobile Bavaria înseamnă să am mereu o garanție a calității și a încrederii. Sunt fericită să fiu alături de idolul meu Gică Hagi în familia Automobile Bavaria. Mă bucur că intrăm în acest parteneriat și că putem construi împreună mai departe”, a declarat Simona Halep.

„Suntem onorați de parteneriatul cu un sportiv excepțional așa cum este Simona. Colaborarea noastră a venit firesc, deoarece ne bazăm performanțele pe aceleași valori: muncă, perseverență și pasiune. În afaceri, ca și în sport, poți să ajungi la excelență doar prin valori solide. Simona a început tenisul în România și a reușit să devină numărul 1 mondial. Și noi am construit business-ul auto pornind din Brașov, construind o rețea națională de reprezentanțe BMW, pe care am dezvoltat-o la nivel european, reușind să atingem performanța de a deveni ”Rolls-Royce Global Dealer of the Year” în 2017, același an în care Simona a ajuns în fruntea clasamentului Mondial WTA”, a declarat Michael Schmidt, președinte și fondator Automobile Bavaria Group.