Internet/Telecom — July 22, 2022 at 3:47 pm

Instagram adaugă funcții noi în secțiunea Reels

by

Instagram adaugă funcții noi în secțiunea Reels pentru a crea și a partaja clipuri video, astfel experiența pe platformă devine mai simplă și de o calitate superioară.

New-Ways-to-Collaborate-and-Create-with-Reels_HeaderNoile instrumente le vor permite utilizatorilor să-și împărtășească poveștile cu comunitatea într-un mod nou. Pentru a îmbunătăți crearea și descoperirea clipurilor video distractive, Instagram simplifică experiența video, creând noi compilații reels. Aceasta înseamnă că videoclipurile noi de pe Instagram cu o durată de sub 15 minute vor primi instrumente de editare creative Reels și o experiență full-screen.

Pentru o experiență cât mai fascinantă cu Reels utilizatorii pot folosi aceste instrumente:

Remixați fotografii: atunci când remixați o fotografie, aceasta se va transforma automat într-un reel, pe ecran apărând un layout verde care vă permite să adăugați propriul comentariu video.
Șabloane noi: permit crearea cu ușurință a Reels-urilor prin preîncărcarea substituenților audio și video, astfel încât pur și simplu să adăugați și să decupați propriile videoclipuri.
Adăugați clipul: în loc să apară două clipuri în același timp, aveți opțiunea de a adăuga clipul pe reels-ul altcuiva într-o secundă.
Dual: permite utilizatorilor să înregistreze simultan cu camera frontală și cea din spate a telefonului mobil, astfel încât să puteți surprinde atât un moment unic pe care doriți să îl împărtășiți, cât și reacția dumneavoastră la acesta.

Puteți afla mai multe despre noile instrumente Reels de aici.