Evenimente — August 23, 2022 at 10:57 am

AccurioPress C7100, de la Konica Minolta, premiat cu distincția BLI 2022 Color PRO, oferită de Keypoint Intelligence

by

AccurioPress C7100 S04 location picture lower left people (1)Konica Minolta a primit o nouă distincție importantă din partea Keypoint Intelligence. La doar un an de la lansarea internațională a sistemului de tipar digital AccurioPress C7100, acesta a câștigat premiul Buyers Lab (BLI) 2022 Color PRO, oferit de Keypoint Intelligence – evaluator independent de hardware, software și servicii pentru imagistică a documentelor.

Sistemul de tipar digital, care a dovedit o performanță de excepție în condiții stricte de testare – AccurioPress C7100, de la Konica Minolta, dotat cu EFI Fiery IC-319 – a fost catalogat drept „dispozitiv remarcabil de tipar CMYK pentru volum mediu” în timpul celei mai recente runde a testelor efectuate de Keypoint Intelligence. Urmează certificările TÜV Rheinland care încorporează standardele naționale și internaționale mult râvnite, pentru siguranța produselor destinate copiilor.

Karl Friedrich Edenhuizen, Product Manager at Konica Minolta Business Solutions Europa: „Suntem extrem de mândri pentru distincția obținută, grație performanțelor deosebite ale sistemului nostru AccurioPress C7100, evaluat și testat în condiții stricte de către Keypoint Intelligence. Vedem acest lucru ca o recunoaștere a viziunii și devotamentului nostru, de a oferi valoare clienților noștri prin produse, software și servicii excelente. Noi, la Konica Minolta, reevaluăm constant tiparul digital și ne propunem să construim viitorul împreună cu clienții și partenerii noștri.”

AccurioPress C7100 C7090 studio picture EM3_3897_7Seria de echipamente de tipar digital pe bază de toner – AccurioPress C7100/ C7090, de la Konica Minolta – lansată în vara anului trecut, rulează cu o viteză de 100, respectiv 90 de pagini pe minut. Grație unei serii de inovații tehnologice și software, cu care sunt dotate aceste sisteme, clienții se pot concentra acum pe agilitate, expansiune și eficiență operațională. Furnizorii de servicii de tipar, utilizatori de AccurioPress C7100, beneficiază de automatizare avansată, mai puține puncte de contact uman și un cost total de proprietate (TCO) mult îmbunătățit.

David Sweetnam, Director de Cercetare & Lab Services EMEA/Asia la Keypoint Intelligence: „Suntem încântați să comunicăm performanța strălucită a echipamentului AccurioPress C7100, care a și câștigat unul dintre premiile noastre – BLI 2022 Color PRO. Pentru a testa sistemele concurente, într-o piață din ce în ce mai aglomerată, utilizăm un  algoritm cu multe atribute de testare, evaluând astfel performanța generală a unui sistem. Dispozitivele trebuie să presteze la un nivel foarte ridicat, astfel încât să întrunească toate condițiile necesare câștigării unui premiu PRO. Pentru AccurioPress C7100 nu este suficient să fie cel mai bun doar la o singură categorie.”