Energie&Utilitati — August 23, 2022 at 2:05 pm

Schneider Electric lansează Mureva Styl – o nouă gamă de aparataj cu grad de protecţie IP55

by

Schneider Electric, liderul în transformarea digitală a managementului energiei și automatizării, lansează o nouă gamă de aparataj – Mureva Styl, cu grad de protecție IP55. Proiectată pentru a asigura instalarea fără efort, datorită designului său intuitiv și inteligent, bazat pe o ergonomie avansată, această gamă este potrivită pentru exteriorul spațiilor rezidențiale și nu numai.

Schneider Electric_MurevaStylBeneficiile acestei game sunt următoarele:
• Cablarea dispozitivelor este mult mai ușoară datorită dimensiunilor reduse ale mecanismelor, care oferă mai mult spațiu pentru cabluri;
• Instalarea și dezinstalarea se fac prin clipsare și declipsare;
• Prizele, întrerupătoarele și întrerupătoarele cu revenire pot fi iluminate cu ușurinţă cu ajutorul accesoriilor LED plug-and-play sau cablate;
• De asemenea, un întrerupător standard poate fi transformat cu ușurinţă într-un întrerupător cu revenire, datorită unui mecanism simplu, cu arc și unui dispozitiv de poziţionare.

Gama Mureva Styl este concepută pentru a rezista tuturor condițiilor de mediu, dar și pentru a se integra în stilul spațiului exterior. Ușor de instalat, rezistentă la apă, praf, șocuri și solvenți, această gamă îmbină în mod ingenios siguranța cu utilitatea.

În plus, această gamă valorifică o nouă inovație Schneider Electric – două LED-uri smart integrate în prize, care facilitează verificarea eficientă și rapidă atunci când alimentarea este pornită. Aceeași caracteristică inovatoare face posibilă localizarea în întuneric.

Gama Mureva Styl include aparataje cu funcţii speciale precum buton de urgenţă, întrerupător pentru jaluzele și întrerupător cu cheie.

„La Schneider Electric ne dorim să răspundem nevoilor clienților și partenerilor noștri, acesta fiind un pilon de bază în activitatea noastră, iar pentru a realiza acest lucru, oferim soluțiile și produsele necesare, astfel încât siguranța să se îmbine cu utilitatea, sustenabilitatea și eficiența energetică. Gama Mureva Styl îndeplinește toate aceste criterii, fiind concepută ținând cont de condițiile dure de mediu și de impactul asupra acestuia”, spune Lucian Enaru, Country General Manager la Schneider Electric.

Noua gamă Mureva Styl este certificată Green Premium. Green Premium este singura etichetă care permite dezvoltarea și promovarea eficientă a unei politici de mediu, păstrând în același timp eficiența afacerii. Această etichetă ecologică garantează conformitatea cu reglementările de mediu actualizate.

Despre Schneider Electric
La Schneider, credem că accesul la electricitate și la tehnologie, prin intermediul unor soluții inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizăm soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Îmbinăm cele mai bune tehnologii de automatizări, software și servicii integrate pe zona energetică în timp real, pentru locuințe, clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul să descoperim posibilitățile infinite ale unei comunități deschise, globale, inovatoare, care ne împărtășește țelul și valorile.

https://www.se.com/ro/ro/