NEWS — September 14, 2022 at 3:56 pm

Noi oportunități de angajare pentru programatori în Cluj: Enablon deschide birou local

by

Noul centru de cercetare și dezvoltare va accelera procesul de inovare și efortul continuu al companiei Enablon pentru crearea unei lumi responsabile, productive și sigure.

Programatorii care doresc să contribuie la crearea unei lumi mai bune cu ajutorul tehnologiei inovatoare au acum posibilitatea să se alăture echipei globale a producătorului de software Enablon. Noile locuri de muncă sunt disponibile în Cluj-Napoca, orașul în care Enablon – companie Wolters Kluwer – a deschis primul birou din România, continuând astfel accelerarea procesului de inovare. Prin noul hub tehnologic, Enablon – lider global în domeniul soluțiilor software pentru ESG (Environmental, Social and Corporate Governance), GRC (Governance, Risk Management, and Compliance); EHSQ (Environment, Health, Safety, and Quality) și ORM (Operational Risk Management) – extinde prezența Wolters Kluwer în Cluj.

D61ZjhJc“Enablon și Cluj fac o pereche perfectă”, spune Tudor Ziman, Director pentru dezvoltarea produselor software, Wolters Kluwer Enablon. “Clujul este un centru IT&C dinamic pe plan global, având o comunitate însemnată de programatori de top și mii de absolvenți ai facultăților de profil, deopotrivă talentați și dornici să influențeze lumea.”

Software de top în industrie
Platforma Enablon Vision – acum disponibilă în versiunea 9.4 – le permite organizațiilor să colaboreze într-un mod nou pentru a gestiona riscurile, construind o fundație proiectată să ofere o viziune cuprinzătoare, la 360 de grade, asupra acestora. În acest mod, Enablon are un impact semnificativ acolo unde contează cel mai mult.

Tudor Ziman a adăugat: „Ca pionier în acest domeniu, Enablon este un furnizor SaaS premiat, bucurându-se de aprecierea globală pentru soluțiile inovatoare, de top la nivelul industriei, în managementul riscurilor. Expertiza bogată și experiența oamenilor din această regiune va accelera dezvoltarea și extinderea noastră, pe măsură ce ne îmbunătățim constant soluțiile.”

Sute de organizații importante din industrie și milioane de utilizatori din întreaga lume se bazează pe soluțiile Enablon pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător, pentru a minimiza riscurile, pentru a spori siguranța angajaților, pentru a preveni producerea unor incidente și pentru a fi în conformitate cu reglementările în vigoare.

O echipă talentată și dedicată
„Alăturându-se echipei globale Enablon, una extrem de calificată și diversă, viitorii noștri colegi din Cluj au, de asemenea, oportunitatea unică de a juca un rol esențial în definirea climatului de lucru în noul birou”, spune Ziman. „Dorim să atragem în echipă colegi dornici să ajute la stabilirea unui mediu deschis și colaborativ, vizând formarea de echipe pentru următoarea generație a serviciilor noastre de date și pentru experiențe mobile.”

Centrul de cercetare și dezvoltare Enablon din Cluj extinde astfel echipa de experți în software din birourile din Franța, Olanda și Chicago.

Pentru informații suplimentare despre Enablon în Cluj, inclusiv pentru fotografii cu spațiile de birouri și o fișă cu informații, accesați aici kitul media. Pentru a vedea oportunitățile de angajare, faceți click aici. De asemenea, puteți vizita website-ul Enablon și urmări echipa pe LinkedIn și Twitter.