Securitate — September 29, 2022 at 11:29 am

UltraVision Consult integrează soluțiile de securitate DSC PowerSeries Neo

by

Echipa UltraVision Consult, partener strategic pentru țările din Europa Centrală și de Sud-Est al companiei Prysm Software, a dezvoltat prin resurse proprii un driver de integrare în platforma PSIM (Physical Security Information Management) soluțiile de securitate dezvoltate de Johnson Controls, gama DSC PowerSeries Neo.

Prysm_UVC_DSCNeoIntegrarea soluției DSC în platforma AppVision™ permite operatorilor să utilizeze un proces eficient de informare și reacție asupra evenimentelor depistate de perifericele de securitate și siguranță instalate în proximitatea incintei. Astfel, prin acest driver, portofoliul UltraVision Consult adaugă o nouă dezvoltare care extinde capacitățile PSIM-ului AppVision™ și posibilitățile de proiectare și integrare ale soluțiilor pentru piețele regionale de securitate, automatizare a clădirilor, industriale și multe altele.

Soluția de securitate a producătorului integrează prin conexiuni wireless sau hibrid, diferite echipamente precum: senzori de securitate, detectori de efracție și tastaturi de dezarmare. Dezvoltarea DSC este o soluție fiabilă ce are capacitatea de a transmite wireless pe o distanță de până la 2km. Datorită criptării AES de 128 de biți, informațiile private sunt comunicate în siguranță în interiorul sistemelor de securitate ale complexelor mari rezidențiale sau ale întreprinderilor de mici dimensiuni.

„Adăugarea în portofoliul UltraVision Consult a soluției de securitate Johnson Controls a fost făcută cu ajutorul producătorului și prin efortul echipei de dezvoltare și implementare a UltraVision Consult. Astfel, extindem capacitățile platformei PSIM de integrare și gestionare a proceselor de securitate și siguranță, indiferent de verticala în care acționează potențialul client. Prin dezvoltarea noului driver pentru soluția PowerSeries Neo extindem planșa de posibilități de infrastructuri și sisteme de securitate care pot fi automatizate și gestionate eficient folosind AppVision™”, a declarat Florin Marica, director general al UltraVision Consult.

Demonstrația live a integrării soluției de securitate în platforma AppVision™ a avut loc în cadrul unui webinar pe 29 septembrie pe platforma oficială a comunității Prysm la care au participat Florin Marica, director general al UltraVision Consult și Narcis Pica, Technical Sales Manager, Security Products, Building Technologies & Solutions pentru Johnson Controls.