NEWS — November 14, 2022 at 5:14 pm

Prime Batteries Technology semnează un acord de investiții cu EIT Inno Energy

by

Prime Battery SolutionsPrime Batteries Technology, a semnat la finalul saptamnii trecute un acord de investiții cu EIT InnoEnergy. Investiția oficializează EIT InnoEnergy ca acționar al Prime Batteries Technology, care va sprijini compania în realizarea ambiției sale de a crește producția anuală la 8 GWh, atrăgând și accesând talente și deschizând calea pentru ca aceasta să devină una dintre poveștile de succes ale lanțului valoric european al bateriilor.

Prime Batteries Technology are o experiență de lungă durată în producerea de baterii și soluții de stocare personalizate într-o gamă largă de industrii, inclusiv auto, naval, manipulare industrială și materiale și stocarea energiei.

EIT InnoEnergy este recunoscut la nivel global drept cel mai activ investitor în energie durabilă și unul dintre cei mai mari investitori în tehnologie climatică și energie regenerabilă în 2020, EIT InnoEnergy sprijină inovațiile într-o serie de domenii. Acestea includ stocarea energiei, transportul și mobilitatea, sursele regenerabile și clădirile și orașele durabile – valorificând ecosistemul său de încredere de peste 1200 de parteneri și 29 de acționari.