NEWS — February 9, 2023 at 3:43 pm

Revolut și ONG-uri colectează fonduri pentru populatia sinistrată din Turcia si Siria

by

Revolut și o parte din organizțtiile neguvernamentale partenere incluse în secțiunea Donații din aplicație lansează un apel pentru colectarea de fonduri în vederea sprijinirii eforturilor de asistență către populația sinistrată din Turcia și Siria.

Apel Turcia_Revolut 2Donațiile se pot face direct în aplicțtie, iar sumele donate vor fi virate 100% către ONG-urile beneficiare ale apelului. Sumele colectate sunt afișate în mod transparent direct în aplicație. Donatorii pot da o sumă fixă, o singura dată, pot face donații periodice în sumă fixă (în moneda locală) sau pot decide să direcționeze fondurile obținute prin funcția round-up (rontunjire) către apelul deschis azi.

Aplicația permite modificarea setărilor pentru sumele donate oricând, de oriunde, în funcție de opțiunile utilizatorilor și, de asemenea, arată sumele totale donate de către utilizatori către o anumită cauză.

Printre ONG-urile beneficiare se numără: UNHCR, Comitetul pentru Situații de Urgență (Disasters Emergency Committee – DEC), Salvați Copiii, Crucea Roșie Britanică – alături de Semiluna Roșie Turcă și de Semiluna Roșie Siriană, Action Against Hunger.