NEWS — March 6, 2023 at 4:51 pm

Un nou curs Learn & Earn este disponibil în aplicația Revolut

by

DOT_Staking_L&ERevolut lansează cel de-al patrulea curs „Learn & Earn” și al doilea alături de Polkadot. Utilizatorii vor fi introduși în secretele Staking-ului cu criptomonede și vor avea posibilitatea de a colecta mai multe token-uri DOT, simbolul nativ al lui Polkadot.

Polkadot a fost primul protocol al cărui token a făcut obiectul unui curs propus de Revolut utilizatorilor săi, prin intermediul funcției „Learn & Earn”. Astfel, clienții au putut să colecteze token-uri DOT în timp ce au învățat despre tehnologia care sta la baza inovației financiare. Noul curs este disponibil pentru clienții Revolut din Regatul Unit și SEE, care pot obține până la 8 GBP/ EUR în DOT, dacă parcurg aceste cursuri scurte și simple și rezolvă corect testul final. Recompensa se adaugă la soldul cripto Revolut al utilizatorului, după finalizarea chestionarului, iar odată ce primește noile tokenuri, acesta poate decide dacă vrea să le introducă în Staking.

Cursul „Bonus Polkadot” constă în două lecții. Prima explică procesul de Staking, în timp ce a doua lecție se concentrează pe conceptele de multichain și interacțiune multichain. Conținutul se bazează pe materiale vizuale, inclusiv carduri interactive și videoclipuri, pentru a împărtăși informații cheie despre simbolul nativ al Polkadot, DOT, precum și despre modurile de utilizare ale Polkadot.