NEWS — March 8, 2023 at 4:05 pm

Reduceri la portarea în rețeaua DIGI

by

La DIGI, primăvara debutează cu a doua ediție a campaniei „Incredibil, dar Nelimitat”, prin intermediul căreia, clienții noi și existenți, persoane fizice, se bucură de o ofertă avantajoasă la portarea în rețeaua mobilă, atât din prepaid, cât și din postpaid.

1600x960px_Incredibil dar nelimitatAstfel, în perioada 1 martie – 2 aprilie, clienții care își portează numărul în rețeaua mobilă DIGI, beneficiază, timp de 6 luni, de 50% reducere* din valoarea facturii, la contractarea tipului de abonament  Nelimitat, Optim 3, respectiv Optim 2.

Promoția se aplică doar la încheierea contractelor de telefonie mobilă pe o perioadă de 24 de luni, iar abonații pot opta, fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului, fie pentru achiziționarea unui telefon în 24 de rate** DIGI, cu avans 0, această facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI. În funcție de numărul de abonamente Nelimitat contractate de același client, prețul final al abonamentului variază între 3-5 Euro/lună (TVA inclus).

Clienții care aleg abonamentul Nelimitat se vor bucura, timp de 6 luni, de un tarif special de 2,5 euro/lună (TVA inclus), opțiune ce le conferă multiple beneficii, precum: acces internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada, UE și China.

Utilizatorii noi, care sunt interesați să achiziționeze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă Nelimitat, pot  accesa site-ul DIGI.ro, se pot adresa reprezentaților de vânzări din punctele de prezență ale companiei sau pot apela serviciul Relații Clienți (031.400.4600).