Productie — March 16, 2023 at 6:33 pm

Acord privind distribuția pigmenților în Europa

by

BTC Europe, organizația europeană de distribuție a BASF, și Sudarshan Chemical Industries, un producător de pigmenți de înaltă calitate cu sediul în Pune, India, au semnat un acord privind distribuția pigmenților organici și anorganici, precum și a pigmenților de efect în Europa.

Milan Krumbe, General Manager Sudarshan Europe (links) und Jose Corral Montilla, Managing Director BTC Europe / Milan Krumbe, General Manager Sudarshan Europe (left) and Jose Corral Montilla, Managing Director BTC EuropeAmbele companii caută să își valorifice expertiza și know-how-ul industrial pentru a oferi clienților acces la un portofoliu extins de pigmenți de înaltă calitate pentru diferite industrii.

„Suntem încântați că am găsit un partener atât de puternic în Sudarshan, care ne va putea furniza pigmenți de înaltă performanță, care acoperă întreaga paletă cromatică”, a declarat Jose Corral Montilla, Managing Director al BTC Europe. „Clienții noștri vor avea acces la o gamă varată de pigmenți de înaltă calitate pentru diferite aplicații și industrii. În plus, colaborarea dintre cele două companii ne va permite să ne extindem portofoliul de produse terțe și, prin urmare, să ne consolidăm avantajul competitiv pe piața pigmenților.”

„Combinând avantajele soluțiilor noastre cu poziția puternică a BTC Europe pe piața de distribuție a produselor chimice din Europa, putem valorifica împreună noi potențiale de piață pentru pigmenți de înaltă calitate”, a declarat Milan Krumbe, director general Sudarshan Europa. „Aștept cu nerăbdare să colaborăm și să deschidem împreună noi canale pentru produsele noastre, care să deservească o gamă largă de industrii și aplicații.”