NEWS — March 16, 2023 at 6:28 pm

Nou program pentru a susține startup-urile de cleantech

by

Vestbee, împreună cu parteneri din industrie și investitori de top, a lansat recent Hello CleanTech. Programul își propune să sprijine startup-urile care dezvoltă soluții tehnologice inovatoare, accelerează sectorul cleantech și au un impact global asupra industriei de energie.

1Startup-urile selectate pentru a se alătura programului vor beneficia de o serie de oportunități importante, inclusiv o colaborare comercială cu lideri din industrie, afaceri performante, tehnologie și sprijin pentru strângere de fonduri din partea experților cu experiență pe piață și acces la fonduri de capital de risc de top.

Printre partenerii programului se numără EIT InnoEnergy și corporații din domeniul energiei de talie internațională precum Tauron Polska Energia și Ciech, dar și furnizorul european de cloud – OVHcloud, precum și investitori în stadiu incipient – Neste Corporation, E44, Tangent Line, Doral Group Renewable Energy Resources. Aceștia pun la dispoziție o colaborare cu autorii celor mai interesante soluții care sunt aliniate la strategia de business a companiei.

Candidații trebuie să aplice la Hello CleanTech AICI prin platforma Vestbee până pe 14 aprilie 2023.