Servicii Profesionale — March 20, 2023 at 5:56 pm

Un nou canal de promovare pentru antreprenorii români oferit gratuit de o platformă de beneficii extrasalariale

by

Up România deschide un nou canal de promovare pentru antreprenorii români chiar în platforma sa de beneficii extrasalariale flexibile – Up MultiBeneficii. Cei care au un business oriunde în România, online sau offline pot să adauge oferte în platformă printr-un proces 100% digital, acest tool fiind o premieră pe piața de beneficii extrasalariale.

Ofertele introduse online de antreprenori, sunt afișate utilizatorilor platformei Up MultiBeneficii în categoria de oferte speciale. Din această categorie angajații care au acces la această platformă pot selecta serviciile care îi înteresează, pot filtra tipul de discount care li se potrivește, accesa vouchere și cadouri puse la dispoziție de parteneri. Peste 50 % dintre oferte sunt asociate HoReCa (turism și restaurante), însă sunt oferte și din categorii precum: sănătate, wellbeing, fashion, psihologie, cursuri de dezvoltare personală și profesională, timp liber etc.

Fluxul de introducere al ofertelor este ușor de parcurs, 100% digital, în 3 pași intuitivi: completează un formular de înscriere a ofertei, semnează un contract digital și adaugă detaliile ofertei direct în platforma Up MultiBeneficii. Serviciul este pus la dispoziția antreprenorilor, gratuit pentru a-i susține cu precădere pe cei aflați la început de drum. Aceștia beneficiază de consultanță de marketing din partea unei echipe specializate în astfel de parteneriate.

Motivul pentru care Up România a adus pe piață acest serviciu, avantajos în egală măsură pentru antreprenori, cât și pentru angajați este acela de a crea o experiență diferită, unică, inspirațională, pentru că nevoile și preferințele angajaților sunt din ce în ce mai diferite și au nevoie de libertate chiar și atunci când vine vorba de alegerea beneficiilor extrasalariale și totodată pentru a susține antreprenoriatul autohton.

Un nou canal de promovare pentru antreprenorii români oferit gratuit de o platformă de beneficii extrasalariale„Ne bucurăm să venim în piață cu un nou canal de promovare pentru antreprenorii români și totodată să oferim experiențe noi și inspirație utilizatorilor din platforma Up MultiBeneficii. Este o noutate, pentru că în România nu există nicio platformă de beneficii extrasalariale care să ofere acest tip de serviciu, 100% digital. Vizăm revoluționarea beneficiilor extrasalariale, pentru că piața are nevoie în acest moment mai mult decât oricând de soluții noi și creative. Companiile din România au nevoie de diferențiatori atunci când vine vorba de pachetul de beneficii, antreprenorii au nevoie de noi moduri de comunicare, iar angajații au nevoie de flexibilitate și libertate atunci când vine vorba de pachetul de beneficii extrasalariale. Up MultiBeneficii răspunde pozitiv la toate aceste nevoi și acest mix o face să fie poate cea mai derizabilă soluție din piață”, declară Loredana Vătăvoiu, Director Marketing Up România.

Up MultiBeneficii este soluția Up Romania dedicată companiilor, ce oferă gestionarea eficientă a beneficiilor extrasalariale puse la dispoziția angajaților. Platforma Up MultiBeneficii prezintă un pachet atractiv de beneficii și oferte speciale ce pot fi alese chiar de către angajat în funcție de nevoile sale, generând un avantaj competitiv pe piață pentru angajator, iar pentru angajat, autonomie și flexibilitate.

Mai multe detalii despre Ofertele Speciale din cadrul Up MultiBeneficii, dar și etapele de înscriere în noul modul se regăsesc accesând platforma online Up MultiBeneficii, în secțiunea special dedicată modulului.