Cloud Computing / Edge — March 21, 2023 at 10:32 am

O nouă soluţie de identitate în cloud

by

RSA, unul din cele mai cunoscute nume din domeniul securităţii cibernetice, a anunţat recent lansarea ID Plus, o platformă de identitate în cloud care se constituie ca o soluţie reală de identitate în astfel de medii.

IDID Plus permite firmelor să-şi menţină resursele on-premises cheie chiar în condiţiile în care migrează către cloud conform unui calendar propriu. Platforma deschisă şi extensibilă permite firmelor să treacă în cloud conform nevoilor şi strategiei specifice, garantează nivel de încredere de 99,95%, furnizează tablouri şi raportări menite fluidizării experienţelor de administrare, stabileşte un fundament zero-trust prin utilizarea autentificării multi-factor în scopul verificării utilizatorilor şi simplifică experienţa utilizatorilor cu ajutorul acestei autentificări şi a metodologiei single sign-on în cloud.

Trecerea de la on-premises la mediul cloud hibrid nu trebuie să fie chinuitoare. RSA lucrează împreună cu clienţii pentru uşurarea acestei operaţiuni prin ghidarea clienţilor în cursul schimbărilor de infrastructură pentru minimizarea fenomenelor disruptive şi facilitarea unei experienţe fluide a utilizatorilor, precum şi prin simplificarea accesului pentru forţe de muncă hibride cu ajutorul opţiunilor de autentificare fără parolă, a capabilităţilor de self-service şi a întăririlor precum single sign-on incluse în rutina cotidiană a utilizatorului final.

Deoarece fiecare firmă trece la cloud în ritmul propriu, RSA oferă planuri cloud care furnizează soluţii cuprinzătoare hibride. Aceste oferte furnizează firmelor flexibilitatea de care au nevoie, minimizează fenomenele disruptive la nivelul utilizatorilor şi reduc costurile totale de deţinere a unei soluţii.

Soluțiile de securitate IT, risc si conformitate  RSA, Divizia de Securitate a EMC, sunt distribuite în România de compania SolvIT Networks, ajutând la reușita celor mai importante organizații din lume prin rezolvarea celor mai complexe și mai sensibile provocări privind securitatea.