Data Center / Storage — March 27, 2023 at 4:58 pm

Kingston FURY extinde gama sa de memorii DDR5 cu noi modele cu radiator alb

by

Kingston FURY, divizia de înaltă performanță a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în domeniul produselor de memorie și al soluțiilor tehnologice, a anunțat astăzi lansarea unui nou modul de memorie Kingston FURY DDR5 cu radiator de culoare albă și iluminare RGB personalizabilă. Noile memorii vin în ajutorul pasionaților care vor un set-up deschis la culoare, modern și cu o iluminare RGB ce poate fi sincronizată cu celelalte componente din sistem.  

KF Renegade DDR5 White HSKF Beast DDR5 RGB White HSKingston FURY Beast DDR5  oferă viteze superioare și latență redusă pentru a duce experiența la un nou nivel de performanță, precum şi un radiator alb cu profil redus ce combină inteligent funcționalitatea și stilul îndrăzneț. Noile memorii sunt Plug N Play și promit viteze de până la  4800MT/s1, fiind certificate Intel® XMP 3.0 sau AMD EXPO™. Prin intermediul softului Kingston FURY CTRL™ RGB, noul kit DDR5 permite utilizatorilor şi mai multe opţiuni de personalizare, selectând sau personalizând unul dintre cele 18 efecte de iluminare RGB2 încorporate, ce sunt optimizate folosind tehnologia proprietară Kingston Infrared Sync. Gama Kingston FURY Beast DDR5 atinge viteze de până la 6000MT/s şi este disponibilă în module individuale de 8GB, 16GB și 32GB, precum și kituri de 2 module cu capacităţi de până la 64GB. Kiturile de 4 module urmează să apară luna viitoare.

Pentru constructorii de sisteme și pasionații de PC-uri care doresc să maximizeze performanța platformelor DDR5 de ultimă generație și să completeze designul celor mai recente PC-uri, Kingston FURY Renegade DDR5 îmbunătățește sistemul cu latențe scăzute și viteze extreme de până la 7200MT/s. Şi aici, cu ajutorul softului FURY CTRL, utilizatorii pot selecta din 18 efecte de iluminare personalizabile pentru a evidenția radiatoarele elegante din aluminiu, disponibile acum în alb și argintiu. Memoriile Kingston FURY Renegade DDR5 sunt disponibile în capacități cu un singur modul de 16GB și 32GB și în kituri Dual Channel de 2 module cu capacități de până la 64GB.

„Suntem încântați să extindem aspectul gamei Kingston FURY DDR5 prin adăugarea de radiatoare albe”, a declarat Iwona Zalewska, DRAM Business Manager, Kingston EMEA. „Pe măsură ce creativitatea și jocurile evoluează, dorim să le oferim utilizatorilor noștri posibilitatea de a alege modulele care se potrivesc cel mai bine stilului lor individual.”

Gama de memorii Kingston FURY DDR5 este 100% testată la viteză și este susținută de o garanție limitată pe viață și de fiabilitatea legendară Kingston. Pentru mai multe informații, vizitați kingston.com.

Kingston FURY Beast DDR5 funcții și specificații

Viteze mai mari: Cu viteze de până la 4800MT/s, standardul DDR5 este cu 50% mai rapid decât DDR4.
Stabilitate mai bună pentru overclock: ECC on-die (ODECC) ajută la menținerea integrității datelor pentru a susține performanța supremă în timp ce vă depășiți limitele!
Eficiență crescută: Oferind de două ori mai multe bancuri de memorie, un burst length dublu, precum şi două subcanale independente pe 32 de biți, gestionarea datelor cu noul standard DDR5 este mai bună și mai rapidă.
Certificare Intel® XMP 3.0: Temporizări, viteze și tensiuni avansate pre-optimizate pentru performanțe de overclocking și salvarea de noi profiluri personalizabile de către utilizator, utilizând un PMIC programabil.
Certificat AMD EXPO: Profilurile extinse AMD pentru overclocking
Garantate de cei mai importanți producători de plăci de bază din lume: Testate și aprobate, astfel încât să puteți construi și actualiza cu încredere placa de bază preferată.
Radiator cu profil îngust: Noile radiatoare de culoare albă sau neagră, combină stilul modern cu capacitățile  de răcire remarcabile.
Plug N Play la 4800MT/s: Kingston FURY Beast DDR5 va face un overclock automat, până la cea mai mare viteză permisă de BIOS-ul sistemului.
RGB:
Iluminare îmbunătățită cu un nou design al radiatorului: Personalizați sistemul de iluminare cu 18 efecte speciale, folosind Kingston FURY CTRL sau software-ul oferit de placa de bază.
Tehnologie patentantă Kingston FURY Infrared Sync™: sistem de iluminare sincronizat în tot PC-ul
Capacități:
Module: 8GB, 16GB, 32GB
Kituri: 16GB, 32GB, 64GB

Viteze: 4800MT/s, 5200MT/s, 5600MT/s, 6000MT/s
Latență: CL36, CL38, CL40
Voltaj: 1.1V, 1.25V, 1.35V
Temperatură funcționare: 0 °C la 85 °C
Dimensiuni Non-RGB: 133.35 mm x 34.9 mm x 6.62 mm
Dimensiuni RGB: 133.35 mm x 42.23 mm x 7.11 mm

Kingston FURY Renegade DDR5 funcții și specificații

Optimizate pentru performanță maximă –  Cu viteze de până la 7200MT/s, Kingston FURY Renegade DDR5 RGB dispune de componente premium și reglaje manual realizate de ingineri. Sunt testate riguros pentru compatibilitate cu cele mai importante plăci de bază din industrie pentru o experiență de overclock fără probleme
Potențial de overclock extrem: DDR5 deschide o nouă eră a tehnologiei pentru a face overclockarea extremă o opțiune mai stabilă decât generațiile anterioare. ECC on-die oferă componente mai fiabile, un PMIC integrat echilibrează puterea când și unde este nevoie, iar două subcanale independente pe 32 de biți oferă creșteri spectaculoase ale eficienței datelor pentru procesoarele multi-core.
Certificare Intel® XMP 3.0: Temporizări, viteze și tensiuni avansate pre-optimizate pentru performanțe de overclocking și salvarea de noi profiluri personalizabile de către utilizator, utilizând un PMIC programabil.
Garantate de cei mai importanți producători de plăci de bază din lume: Testate și aprobate, astfel încât să puteți construi și actualiza cu încredere placa de bază preferată.
Design agresiv al radiatorului: Design-ul nou al radiatorului din aluminiu (alb sau negru în combinaţie cu argintiu) cu PCB negru, menține memoriile la temperaturi optime oferind în același timp un aspect modern
RGB:
Iluminare RGB dinamică: Dați viață sistemului cu 18 efecte de iluminare RGB prestabilite, utilizând Kingston FURY CTRL sau softul oferit de placa de bază..
Tehnologie patentanta Kingston FURY Infrared Sync™: sistem de iluminare sincronizat în tot PC-ul
Capacități: module: 16GB, 32GB
kituri: 32GB, 64GB
Viteze:     6000MT/s, 6400MT/s, 6800MT/s, 7200MT/s
Latență:   CL32, CL36, CL38
• Voltaj:      1.35V, 1.4V, 1.45V
Temperatură funcționare:   0 °C to 85 °C
Dimensiuni Non-RGB:        133.35mm x 39.2mm x 7.65mm
Dimensiuni RGB:                133.35mm x 44mm x 7.66mm