Cloud Computing / Edge — April 19, 2023 at 10:30 am

Afacerea ta, în Cloud: tehnologie smart și de încredere pentru business-uri performante

by

Vodafone Business oferă tehnologia potrivită pentru a crește performanța oricărei afaceri cu soluțiile de tip Cloud. Mizând pe flexibilitate și reducerea costurilor, funcționarea unui business poate fi asigurată eficient, prin rularea din Cloud a aplicațiilor necesare fluxului zilnic de lucru, fără alte echipamente, spațiu fizic dedicat sau echipă de instalare și mentenanță.

Businesswoman studying graphs on screen with digital tabletServer dedicat: gândit pentru nevoile exclusive ale fiecărei afaceri

Unul dintre cele mai importante elemente ale soluțiilor Cloud este infrastructura performantă pentru datele cu care operează afacerile. Serverele devin, astfel, esențiale pentru business-urile care vor să lucreze în colaborare pe o rețea și au nevoie de o locație centrală pentru fișiere, aplicații comune sau alte resurse utilizate frecvent.

Un server dedicat este un sistem performant de găzduire fizică, configurat după cerințele beneficiarului. Vodafone Business oferă consultanță în alegerea configurației optime a echipamentelor, în funcție de nevoile specifice ale fiecărei afaceri, alături de costuri reduse (fără investiții inițiale în echipamente), securitate (risc redus de pierdere a datelor și informațiilor prin găzduirea într-un Data Center sigur) și control (managementul echipamentelor este realizat de către persoanele desemnate din fiecare business, de la distanță, oricând este necesar, utilizând doar o conexiune de date).

Virtual Private Server: server virtual pentru toate datele

Soluția de Virtual Private Server asigură stocarea sigură și procesarea eficientă a datelor unei companii. Astfel, toate aplicațiile și munca realizată în cadrul companiei pot fi păstrate fără grijă prin soluția de server virtual, care rulează pe o infrastructură fizică dedicată, instalată în cluster. Serviciul este oferit în regim „as a service”, prin intermediul unui data-center. Soluția include o licență de operare, oferită gratuit, bazată pe sistemul de operare Linux: Debian, CentOS sau Ubuntu.

Printre avantajele acestei soluții se numără siguranța (risc redus de pierdere a informațiilor sau de apariție a problemelor de securitate), scalabilitatea (adaptarea rapidă a resurselor de procesare, stocare și primirea de actualizări constante ale capacităților de procesare, stocare și ale sistemelor de operare), costurile reduse (nu sunt necesare investiții în echipamente, ci doar costuri operaționale – abonament lunar), dar și performanța (platformă disponibilă 24/7, cu putere mare de procesare – High Performance Computing, virtualizată prin tehnologia VMware).

Aceste soluții pot fi partenerul de încredere al oricărei afaceri, garantând siguranță (risc minim de pierdere a informațiilor sau de probleme de securitate), costuri scăzute (optimizarea costurilor alocate spațiului fizic necesar pentru echipamente), performanță (platforme disponibile 24/7 și putere mare de procesare) și eficiență (un flux de lucru mai simplu și mai productiv).