Networking — May 30, 2023 at 11:56 am

Două noi camere panoramice marca Axis

by

Axis Communications anunță lansarea a două noi camere panoramice prevăzute cu o unitate de procesare cu învățare profundă (DLPU) ce permite utilizarea de aplicații inteligente la marginea rețelei. Camerele oferă o calitate excelentă a imaginilor și o vedere de ansamblu completă la 180° sau 360°, non-stop și indiferent de condițiile de luminozitate.

m4317-18-retail-01-2211-hi--380669Modelele discrete de uz exterior, de tip dome, oferă imagini de o calitate excepțională în orice condiții de luminozitate. AXIS M4317-PLVE include un senzor de 6 MP, în timp ce modelul AXIS M4318-PLVE include un senzor de 12 MP.

Sunt echipate cu un obiectiv stereografic și tehnologia Sharpdome 360, oferind o mai mare claritate a marginilor imaginilor.

Funcția de vedere pe timp de zi/noapte și sistemul de iluminare în infraroșu (IR) integrat, prevăzut cu lumini LED controlabile individual, permit realizarea de înregistrări clare, fără reflexii și asigură o calitate excelentă a imaginilor chiar și în condiții de luminozitate scăzută sau întuneric deplin.

m4317-18-retail-05-2211-hi--380665În plus, modelul AXIS M4318-PLVE permite obținerea de imagini PTZ digitale, precum și de vizualizări nedistorsionate de tip panoramic, în patru puncte, în colțuri și pe coridor.

Cu ajutorul aplicației AXIS Object Analytics, camera poate detecta și clasifica persoanele, vehiculele și tipurile de vehicule – totul în funcție de nevoile specifice.

Caracteristicile principale includ:
– Vizualizare completă 180° și 360°
– Sistem de iluminare IR integrat, cu lumini LED IR individuale;
– Suport pentru aplicațiile de analiză cu învățare profundă;
– Caracteristici de securitate cibernetică integrate;
– Rulare digitală pentru o instalare ușoară.

Mini-camerele de tip dome sunt construite pe baza cipului ARTPEC-8 și includ caracteristici de securitate cibernetică integrate care ajută la prevenirea accesului neautorizat și protejează sistemul. În plus, sunt focalizate din fabrică și prevăzute cu funcție de rulare digitală, ceea ce face posibilă reglarea de la distanță a rotației vederii camerei.