MANAGEMENT — July 5, 2023 at 1:45 pm

Star Storage anunță recrutarea lui Viorel Delinschi în calitate de Director al Diviziei Cloud & Infrastructure Solutions

by

Star Storage, furnizor global de tehnologie și lider în soluții de digitalizare și automatizare a proceselor, anunță că Viorel Delinschi se alătură echipei în calitate de Director al Diviziei Cloud & Infrastructure Solutions. Această numire strategică reflectă angajamentul continuu al Star Storage de a-si consolida expertiza și echipa în domeniul serviciilor de cloud și de centre de date.

ViorelDelinschi_StarStorageViorel Delinschi se întoarce în echipa Star Storage după o carieră impresionantă, care a inclus poziții cheie în companii prestigioase precum IBM și Kyndryl, în același domeniu de activitate – centre de date și cloud. Cu o vastă experiență în dezvoltarea afacerilor și serviciile critice de infrastructura IT și centre de date, Viorel a demonstrat în permanență abilități remarcabile în deservirea clienților cu cele mai avansate soluții de infrastructura critică, cu impact direct în reziliența afacerilor clienților și în creșterea performanței operaționale a acestora.

„Cu mare bucurie mă întorc în echipa Star Storage alături de care am avut șansa să mă dezvolt în domeniul centrelor de date. Îmi amintesc cu mândrie de anul 2009, când am fost responsabil de finalizarea construcției și lansarea centrului de date Star Storage, oportunitate pentru care voi fi mereu recunoscător. Sunt foarte încântat de această revenire și totodată nerăbdător să contribui la succesul companiei într-un moment în care Star Storage se află în plină expansiune în domeniul serviciilor cloud și de centre de date”, a declarat Viorel Delinschi.

Star Storage își propune să continue consolidarea poziției sale pe piața serviciilor cloud și a centrelor de date în România, dar și regional, după un an 2022 remarcabil, în care a înregistrat venituri în creștere cu 35% față de exercițiul fiscal anterior.

Compania se diferențiază prin oferirea de servicii cloud locale, bazate pe centrul propriu de date, asigurând astfel performanță maximă, cu date stocate în România, pentru confomitate completă cu reglementările legale în vigoare. În plus, Star Storage se evidențiază prin politici de preț permisive și oferirea de suport tehnic de excepție în limba română, garantând astfel clienților săi excelență operațională pentru aplicațiile software găzduite, reziliență maximă și conformitate.