NEWS — July 21, 2023 at 10:45 am

Ceasurile Huawei vor avea curele din nailon reciclabil

by

Nevoia din ce în ce mai mare de a combate schimbările climatice și de a controla emisiile de gaze cu efect de seră a determinat multe branduri să depună eforturi pentru a-și reduce amprenta de carbon.

huaweiHuawei caută în mod constant alternative pentru a-și reduce amprenta de carbon. Având ca obiectiv combaterea ALDFG și poluarea în ansamblu a oceanelor, Huawei a produs o curea de ceas din material compozit, realizată din nailon reciclabil, o alternativă mai sustenabilă la materialele plastice tradiționale.

Pentru manufacturarea fiecărei curele se folosesc aproximativ 5-10 grame de nailon reciclat, astfel că această alternativă îi oferă companiei Huawei o abundență de material brut.

Cureaua din material compozit a Huawei oferă o experiență tactilă plăcută și asigură o purtare zilnică confortabilă. Prin cea mai recent lansată serie HUAWEI WATCH 4, brandul își transmite, prin eforturile sale și designul în ansamblu al smartwatchului, angajamentul față de sustenabilitate.

Seria HUAWEI WATCH 4 vine, de asemenea, într-o carcasă albastră din titan de calitate specifică industriei aerospațiale, care adoptă tehnologia PVD, potrivindu-se perfect cu interfața ceasului pentru a crea un aspect unic.

Cureaua din material compozit lansată de Huawei îndeplinește cerințele stabilite de Global Recycle Standard (GRS), fiind realizată în întregime din nailon reciclat. Acest aspect indică angajamentul brandului de a reduce impactul asupra mediului înconjurător și de a promova acțiunile sustenabile.