MANAGEMENT — August 3, 2023 at 10:49 am

Echipa de ingineri de vânzări Axis Communications se extinde cu doi experți cu experiență

by

Lider al pieței globale de supraveghere video, Axis Communications își consolidează prezența pe piața românească, investind în dezvoltarea rețelei de colaboratori, o formulă unică de business care a asigurat creșterea constantă a companiei pe parcursul celor 40 de ani de experiență. Silviu Andrei Roman și Andrei Gravriliu sunt cei doi experți tehnici care s-au alăturat echipelor care construiesc soluțiile și asigură suport tehnic pentru partenerii și clienții finali Axis.

Silviu Andrei Roman și Andrei Gravriliu sunt noii experți tehnici ai echipei Axis din România care urmăresc dezvoltările la nivel de industrie, pentru a asigura performanța la nivel regional, astfel încât Axis Communications să răspundă competent oricărei solicitări tehnice care vizează zona de supraveghere video, control de acces și soluții de interfonie în România și Republica Moldova.

„Asigurăm un mediu deschis de dialog pentru cei mai competenți profesioniști de pe piața de securitate și aceasta este strategia care a transformat Axis într-un furnizor de încredere în domeniul supravegherii video IP. Prin canalul nostru de parteneri, identificăm cu acuratețe trendurile și nevoile specifice, analizăm datele contextuale, pentru a concepe soluții perfect adaptate problemelor actuale de securitate. Această viziune plasează Axis Communications ca primă opțiune în implementarea sistemelor ce implică standarde deschise, tehnologie de top și investiții eficiente pe termen lung, iar noii noștri colegi ni s-au alăturat tocmai pentru a sprijini tehnic extinderea în România a rețelei de parteneri din ultimii ani”, declară Richard Malíř, Manager Regional pentru Inginerie și Training la Axis Communications pentru Europa de Est.

Silviu Andrei Roman este expert tehnic cu peste șapte ani de experiență în domeniul securității, specializat în lucrul cu multiple sisteme de securitate, inclusiv supraveghere video, infrastructură de rețea sau sisteme electrice.

SilviuAndreiRoman_Axis„Angajamentul față de piața locală, față de clienții Axis Communications, reprezintă o marcă distinctivă a companiei. Avem o strategie coerentă, testată la nivelul echipelor globale, pentru a oferi suport partenerilor de integrare, consultanților pentru crearea de soluții și clienților. Alături de colaboratorii și partenerii noștri, avem rolul de a analiza datele contextuale, pentru a proiecta soluțiile de prevenție adaptate problemelor actuale de securitate. Această viziune plasează Axis Communications ca primă opțiune în implementarea sistemelor ce implică standarde deschise, tehnologie de top și investiții cu eficiență pe termen îndelungat”, spune Silviu Andrei Roman, inginer de vânzări la Axis Communications.

Prin experiența sa anterioară de peste douăzeci de ani în domeniul IT, Andrei Gavriliu a contribuit la succesul multor proiecte, grație unei viziuni actuale și a înțelegerii aprofundate a protocoalelor și tehnologiilor IT și de securitate.

Andrei Gavriliu _ Axis„Domeniul securității cere perfecționarea continuă, ceea ce Axis ne pune la dispoziție pentru a împărtăși cu rețeaua noastră de parteneri experiența și cunoștințele dobândite, astfel încât să putem oferi soluții corecte și complete pentru a duce la maximizarea performanțelor. Promovăm un model de bune practici esențial pentru dezvoltarea afacerilor contemporane. Într-o lume în permanentă schimbare, în care tehnologiile se succedă cu viteză, la fel ca și oportunitățile sau provocările, doar cunoștințele temeinice și mereu actualizate asigură succesul în afaceri și o diferențiere clară pe piețe concurențiale”, spune Andrei Gavriliu, expert cu 20 de ani de experiență în industria IT.