Foto-Video-Audio — August 29, 2023 at 11:43 am

BANG & OLUFSEN se asociază cu FERRARI pentru Colecția FERRARI

by

The Ferrari Collection 2023 Explore Digital EN 1200x800 Clean 0076 (1)Bang & Olufsen anunță o nouă colecție, lansată alături de pionierii motorsport-ului, Ferrari. Colecția promovează excelența Bang & Olufsen în aluminiu și celebrează pasiunea comună a celor două mărci pentru echilibru, putere și precizie, reimaginând o serie de căști și boxe: Beosound 2, căștile Beoplay H95, Beoplay EX și boxa portabilă Beosound Explore. Toate acestea au în comun nuanța de roșu intens ce creează astfel o legătură inconfundabilă cu semnătura mărcii Ferrari.

„Am avut o puternică senzație că scriem istorie cu acest proiect, în timp ce l-am pus în practică”, spune CEO-ul Bang & Olufsen, Kristian Teär. „Povestea își are rădăcinile la începutul companiilor B&O și Ferrari. Fondatorii – Enzo Ferrari, Peter Bang și Svend Olufsen – au fost vizionari care și-au redefinit industriile, provocând status quo-ul. Moștenirile lor au creat ecouri de-a lungul deceniilor pentru a aduce ambele mărci pe culmile din prezent”.
Teär continuă: „Combinația dintre cea mai bună performanță tehnică, estetică și meticulozitate a fost liantul B&O și Ferrari pentru a crea o colecție memorabilă”.

Ambele mărci sunt lideri în inovație de mai bine de jumătate de secol. Bang & Olufsen a modelat industria globală de sunet și imagine din 1925, din Struer, iar Ferrari a revoluționat-o pe cea auto începând cu 1947, din Maranello. Peste 150 de ani de inovație a celor două companii s-au contopit în această colaborare.

INSPIRATĂ DE O SUPERMAȘINĂ. SUNET CARE IESE ÎN EVIDENȚĂ

Colecția este diferită de abordarea tradițională a Bang & Olufsen, explică Christoffer Poulsen, Vice President of Business Development and Strategic Partnerships la Bang & Olufsen: „Boxele noastre clasice sunt menite să se integreze în mod natural în casele oamenilor, ieșind în evidență prin designul lor. Această colecție este diferită. Sunt piese statement. La fel ca supermașinile, se fac văzute și auzite oriunde merg”.

Beosound 2 oferă o experiență audio la 360 de grade, care umple orice spațiu în care este plasată. Designul său este flexibil pentru a permite amplasarea pe podea, pe masă sau pe raft, iar boxa poate fi mutată cu ușurință din cameră în cameră. Active RoomSense și senzorii de proximitate încorporați dublează frumusețea Beosound 2 cu tehnologia inteligentă, în timp ce un con de aluminiu de calitate superioară, care adăpostește difuzorul, oferă un aspect perfect și o acustică desăvârșită.

Imagine2În Colecția Ferrari, boxa Beosound 2 este anodizată la fabrica Bang & Olufsen 5 din Struer, reimaginând designul în roșul ce a devenit semnătura de marcă Ferrari. Corpul din aluminiu este lustruit, sporind frumusețea culorii. Emblema Ferrari se vede de sub grilă, completând această ediție.

Căștile Beoplay H95 sunt vârful de gamă Bang & Olufsen, oferind cel mai bun sunet și inovație pe acest segment. Driverele personalizate, din titan, livrează un sunet puternic, iar anularea activă a zgomotului permite purtătorului să-l ajusteze prin simpla rotire a inelului de aluminiu al căștii. Finisate cu piele moale și oferind 38 de ore de ascultare non-stop, căștile Beoplay H95 sunt făcute să reziste și să încânte.

Căștile încorporează nuanța de negru Ferrari, atemporală, cu siglele Bang & Olufsen și Ferrari gravate cu laser. Sub carcase, grilajele difuzoarelor din titan au fost anodizate într-o nuanță de roșu intens, selectate special pentru această colaborare.

Beosound Explore este o boxă portabilă, perfectă pentru exterior. Cu un rating IP67, ceea ce înseamnă că este complet rezistentă la praf și la apă, Beosound Explore este concepută pentru a fi luată oriunde. Cu Bluetooth și Fast Pairing, muzica este întotdeauna la un click distanță și durează toată ziua, cu până la 27 de ore de redare.
Acum, Beosound Explore vine cu logo-ul Ferrari, gravat cu laser, și o carcasă neagră. Corpul, realizat din două straturi de aluminiu este anodizat în roșu și negru, astfel încât grila să iasă în evidență instantaneu prin contrast cu interiorul de culoare închisă.

Imagine1Beoplay EX, cele mai puternice căști wireless de la Bang & Olufsen, vin cu funcția de anulare activă a zgomotului, un sunet de neegalat și cu o carcasă de încărcare wireless, pentru o redare de până la 20 de ore. Șase microfoane și tehnologia inteligentă de formare a fasciculului înseamnă că Beoplay EX poate fi utilizat pentru a prelua apeluri și pentru a vă bucura de muzică în egală măsură.

Pentru Colecția Ferrari, casca dreaptă include logo-ul negru Ferrari, așezat sub sticla turnată în roșul emblematic al mărcii, tăiată și lustruită pentru a oferi o strălucire de oglindă.

Colecția Ferrari este deja disponibilă pentru precomandă, în magazinul monobrand Bang & Olufsen Aviației – Bd. Nicolae Caramfil 74A.