Networking — August 31, 2023 at 1:33 pm

Software-ul de management audio multisite de la Axis

by

Axis Communications, lider al pieței globale de supraveghere video, introduce un serviciu cloud hibrid pe bază de abonament pentru gestionarea intuitivă a sistemelor audio multisite cu ajutorul AXIS Audio Manager Edge la nivel local. Dintr-un tablou de bord central, utilizatorii pot acum configura, întreține și actualiza atât sistemele, cât și conținutul în toate locațiile și pot monitoriza starea de sănătate a sistemului – minimizând munca de asigurare a unei experiențe de ascultare corecte.

axisAXIS Audio Manager Center

AXIS Audio Manager Center centralizează controlul sistemelor audio care se întind până la mii de locații. Site-urile sunt organizate intuitiv și sunt accesibile printr-o singură autentificare, astfel încât este rapid și ușor să programați și să distribuiți anunțuri, muzică de fundal, reclame și multe altele către site-urile și zonele selectate. Și deoarece programatorul în curs de brevetare este conceput pentru întreprinderi din întreaga lume, programarea pe diferite zone orare și ore de funcționare se face printr-un singur eveniment de programare.

Prin centralizarea managementului, acest software reduce posibilele puncte de eșec și cheltuielile legate de competența audio la fața locului. Între timp, gestionarea flexibilă a utilizatorilor permite sediului central să stabilească și să reconfigureze cu ușurință permisiunile pentru persoane sau grupuri în funcție de regiune sau rol. Ca urmare, fiecare organizație poate alege nivelul de control local potrivit pentru nevoile sale.

URL video la distanță

Caracteristicile cheie includ:
•    Controlul central a mii de site-uri
•    Programare multisite
•    Monitorizarea stării de sănătate a sistemului
•    Permisiuni personalizabile pentru utilizatori
•    Acces de la distanță securizat încorporat
Acest software puternic reduce volumul de muncă și îmbunătățește fluxurile de lucru pentru managementul audio în toate locațiile. La fel de important, oferă liniște sufletească: o soluție cloud hibridă susține o performanță stabilă, în timp ce monitorizarea statusului întregului sistem și accesul securizat de la distanță permit o depanare eficientă. Este disponibilă și o versiune fără costuri a acestei aplicații, cu un set limitat de caracteristici.