Networking — September 6, 2023 at 5:22 pm

AXIS Bootcamp 2023: Tehnologia în slujba securității oamenilor și eficienței organizațiilor

by

Axis Bootcamp 2023_Axis Communications, lider al pieței globale de supraveghere video, a reunit partenerii săi în cadrul Axis Bootcamp 2023, un eveniment tehnic cu scopul prezentării celor mai noi tehnologii din portofoliul companiei și interacțiunii directe cu cei care susțin implementarea soluțiilor pentru clienții din România.

Axis Bootcamp 2023_5Alături de partenerul său global Allied Telesis, Axis Communications a propus o serie de demonstrații ale tehnologiilor sale de ultimă oră pentru ecosistemul său de parteneri.

Cei 30 de parteneri locali ai companiei suedeze, ingineri cu experiență în instalarea de soluții, au participat la demonstrații practice menite să îi familiarizeze cu modul în care echipele de cercetare și dezvoltare Axis Communications transpun în soluții pasiunea pentru tehnologie și dorința de a o pune în slujba asigurării securității oamenilor și eficienței organizațiilor.

Axis Bootcamp 2023_1_1„Fire detection, PPE & Temperature control integration” a fost o sesiune demonstrativă coordonată de Bogdan Gavril, responsabil pentru Europa de Est al diviziei de training şi consultanţă la Axis Communications, ce abordează un subiect de importanță critică în medii cu risc crescut de explozie și prevenirea unor accidente la locul de muncă. Camerele Axis protejate împotriva exploziilor, optimizate pentru aceste medii, permit alegerea tehnologiilor care depășesc cu mult simpla supraveghere pentru a oferi valoare adăugată, nu numai optimizând siguranța, ci și eficiența producției.

Axis Bootcamp 2023_2O sesiune demonstrativă coordonată de Dejan Markic, Sales Engineer Axis Communications, a avut ca subiect „Perimeter and area protection solution”. Axis oferă hardware-ul și software-ul necesar pentru a detecta, gestiona și descuraja accesul în anumite perimetre, în timp ce suportul pentru platformele deschise pune la dispoziție utilizatorilor Axis flexibilitatea de a integra produsele companiei cu aplicații și software de la numeroși parteneri.

Axis Bootcamp 2023_04În cadrul sesiunii „Access Control & Video surveillance” Silviu Roman, inginer de vânzări Axis Communications, a prezentat noi soluții de monitorizare video și de alocare a drepturilor de acces la nivelul organizațiilor indiferent de mărime, în timp ce participanții la sesiunea „Wearables, live streaming for everyone” au fost puși în temă de Andrei Gavriliu, inginer de vânzări Axis Communications, despre ultimele caracteristici și facilități oferite de camerele Axis purtate pe corp capabile să furnizeze streaming de date în direct sub formă de video, audio și metadate, extrem de utile în domenii precum ordine publică, servicii medicale de urgență, logistică și retail.

„Alături de colegii mei, sunt foarte bucuros că am avut posibilitatea să ne întâlnim cu partenerii Axis Communications din România. Cu siguranță sunt cei mai importanți în procesul de construire și implementare a soluțiilor pentru clienții noștri, au o expertiză tehnică de top și abilități de consultanță ce le permit să identifice cu acuratețe cerințele diverselor organizații”, a declarat Bogdan Gavril, concluzionând: „Un astfel de eveniment deschide noi perspective tehnologice, iar feedback-ul primit din partea partenerilor ne determină să continăm această serie în România”.