Hardware — September 18, 2023 at 3:09 pm

PC Garage te echipează gratuit cu un SSD de 1TB sau o sursă de 700W

by

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, anunță o nouă ediție a campaniei „Te echipăm gratuit”. De data aceasta, campania desfășurată în perioada 18 septembrie – 8 octombrie 2023,  oferă cadou clienților săi un SSD Crucial P3 de 1TB PCIe 3.0 sau o sursă Thermaltake Smart RGB 80+ 700W.

Imagine1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conform tradiției, clienții pot primi cadou la alegere un premiu dacă achiziționează orice procesor impreuna cu orice placă de bază și orice placă video din categoriile procesoare, plăci de bază, plăci video, cu o valoare minima de 2300 RON. Această campanie se adresează celor care vor să-și construiască un nou sistem de gaming, PC Garage oferind gratuit una dintre cele două componente.

SSD-urile sunt esențiale în sistemele moderne, de aceea ele sunt alese încă de la început atunci când se realizează o configurație nouă. Crucial P3 este un SSD cu o capacitate de 1TB și viteze foarte bune, ideal pentru sistemele entry sau mid-range. Cu viteze ce ating 3500MB/s la citire și 3000MB/s la scriere, utilizatorii vor simți imediat cum PC-ul lor se miscă mult mai rapid decât dacă ar folosi un HDD tradițional.De asemenea, cu un TBW de 220TB, acest SSD va putea rula în condiții optime o lungă perioadă de timp.

Cu un renume internațional în domeniul sursele, Thermaltake oferă și în prezent produse de calitate pentru o gamă largă de clienți, atât utilizatori casnici cât și utilizatori hard core. Modelul de sursă Smart RGB 80+ de 700W cu eficiență cuprinsă între 82% și 86% în funcție de nivelul de încărcare, este o opțiune foarte bună pentru cei care construiesc un sistem puternic. De asemenea, iluminarea RGB cu buton dedicat pentru controlul culorii, ajută utilizatorii să contruiască un build modern setat pe preferințele lor.

Considerată cea mai importantă piesă din sistem, sursa este responsabilă de buna funcționare a sistemului și de protejarea acestuia în cazul unor pene de curent sau în cazul în care există fluctuații ce pot deteriora componentele electornice. Datorită protecțiilor integrate la scurtcircuit sau supratensiune, sistemul vostru este protejat în permanență.

Pentru a putea realiza un sistem de gaming corespunzător, PC Garage vine cu trei recomandări de sisteme:
Placa de baza GIGABYTE B550M DS3H
Procesor AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz box
Placa video PowerColor Radeon RX 6600 Fighter 8GB GDDR6 1‎28-bit

Procesor AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz box
Placa de baza MSI PRO X670-P WIFI
Placa video Sapphire Radeon RX 7900 XTX Pulse 24GB GDDR6 384-bit

Procesor Intel Rocket Lake, Core i5 11400F 2.6GHz box
Placa de baza MSI B560M PRO-E
Placa video Gainward GeForce RTX 3060 Ghost LHR 12GB GDDR6 192-bit

Campania este valabilă în limita stocului și nu poate fi aplicată produselor din gama Business sau Desigilate. Regulamentul campaniei poate fi găsit accesând ACEST LINK.