Networking — September 21, 2023 at 3:56 pm

Axis Communications: Radar de rețea de 60GHz pentru monitorizarea zonei și a traficului 24/7

by

Axis Communications, lider al pieței globale de supraveghere video, anunță un radar de înaltă frecvență care poate detecta, clasifica și urmări cu acuratețe oamenii și vehiculele. Acest dispozitiv puternic utilizează o tehnologie radar avansată, astfel încât nu depinde de vizibilitate pentru a detecta și urmări obiecte, cu economii de energie.

AXIS Radar de retea 60GHZRadarul AXIS D2210-VE

Radarul AXIS D2210-VE oferă un câmp vizual de 95° și poate furniza poziția unui obiect pentru o detecție precisă 24/7 în diferite condiții meteo și de lumină. Poate detecta oameni la o distanță de până la 60 m (200 de picioare) și vehicule până la 90 m (295 de picioare). În plus, cu profilul de monitorizare a drumurilor activat, raza de detecție pentru vehicule crește până la 150 m (492 picioare). Acest radar poate fi utilizat, de asemenea, pentru a declanșa evenimente și pentru a colecta statistici de trafic mai fiabile 24/7. În plus, AXIS Speed Monitor, disponibil pentru descărcare gratuită, poate colecta eficient date utile despre drumul monitorizat.

Acest dispozitiv compact, bazat pe rețea, se poate utiliza de sine stătător pentru monitorizare non-vizuală. În plus, cu ajutorul funcționalității de coexistență inteligentă, este posibilă combinarea a până la opt radare AXIS D2210-VE în imediata apropiere. În plus, este posibilă extinderea instalației cu până la șase radare AXIS D2110-VE și personalizarea zonei de detecție în funcție de necesități. Trebuie remarcat, de asemenea, faptul că undele radar ale dispozitivelor radar Axis sunt inofensive – chiar și în cazul unei expuneri continue, oamenii se pot apropia de ele fără niciun risc.

Caracteristicile principale includ:

•    Detectarea, clasificarea și urmărirea precisă a obiectelor
•    Monitorizarea vitezelor vehiculelor de până la 200 km/h (125 mph)
•    Conectarea ușoară cu PoE-out și edge-to-edge
•    Designul compact cu un câmp vizual de 95°.
•    Banda LED dinamică integrată

AXIS D2210-VE poate fi învelit într-o folie colorată, nemetalică, fără bază de carbon, pentru a se integra perfect în diverse medii sau, dacă se dorește, pentru a ieși în evidență. O bandă LED dinamică integrată poate fi utilizată pentru a avertiza sau notifica, sau poate fi dezactivată pentru o monitorizare mai discretă. Tehnologia edge-to-edge face posibilă conectarea AXIS D2210-VE la instalațiile existente fără o licență suplimentară, reducând astfel costurile și timpul de instalare. În plus, PoE-out poate alimenta unui alt dispozitiv fără nevoia unui cablu suplimentar.

AXIS D2210-VE va fi disponibil prin canalele de distribuție Axis de la sfârșitul lunii septembrie 2023.