Networking — September 28, 2023 at 3:43 pm

Zyxel – dezvoltarea parteneriatelor de afaceri

by

Fiecare proprietar dorește ca afacerea sa să reușească. Partenerul sau aliatul potrivit, vă poate ajuta să vă creșteți profiturile și să vă extindeți clientela. La Zyxel Networks, apreciem relația noastră cu partenerii noștri.

Partner1200x600v01Când deveniți partener, beneficiați de o multitudine de instrumente și resurse pentru a spori profitabilitatea și succesul, inclusiv înregistrarea tranzacțiilor, reduceri, seminarii web de instruire, asistență tehnică, recomandări de clienți potențiali și acces la ingineri de vânzări.

Pentru furnizorii de soluții, cum ar fi furnizorii de servicii gestionate (MSP), revânzătorii cu valoare adăugată (VAR), integratorii de sisteme și furnizorii de servicii strategice, un factor critic atunci când se evaluează producătorii IT este amploarea și profunzimea programelor partenere pe care aceste companii le oferă. Elementele puternice, cum ar fi stimulentele financiare, asistența pentru vânzări și marketing, instruirea și certificarea, asistența tehnică și multe altele pot diferenția un furnizor și pot juca un rol cheie în stimularea creșterii pe termen lung a partenerilor.

Ce este ZAP?
Programul de parteneriat autorizat ZAP (Zyxel Authorized Partner Program) oferă revânzătorilor și furnizorilor de servicii cu valoare adăugată instrumentele și resursele necesare pentru a crea și vinde soluții de clasă enterprise, scalate pentru a satisface nevoile și bugetele pieței medii. De asemenea, vă puteți alătura programului nostru fără cerințe specifice la nivel de bronz.

Partenerii ZAP primesc asistență pe parcursul fiecărei etape a procesului de vânzare și li se atribuie un manager de cont de vânzări dedicat, care asistă la stabilirea prețurilor, escaladarea asistenței tehnice, coordonarea stocurilor și distribuției și consultarea aplicațiilor cu un inginer de sistem sau cu un manager de produs.

David Soares, onorat ca Channel Chief 2023 și Zyxel Networks Executive Vice President Channel Sales and Marketing America de Nord, a explicat: „Am făcut o prioritate din a ajuta revânzătorii noștri autorizați să rezolve deficitul lanțului de aprovizionare, găsind soluții disponibile pentru nevoile clienților lor.”