NEWS — October 4, 2023 at 3:48 pm

Nou magazin Altex în Craiova

by

Deschidere_ALTEX Craiova PromenadaAltex România își extinde rețeaua sa națională de locații fizice prin deschiderea unui nou magazin Altex în cea mai nouă zona comercială a Olteniei – Craiova Promenada. Magazinul, situat în Calea Severinului nr. 61 (vizavi de Dedeman) este dispus pe două etaje și se deschide joi, 5 octombrie, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii completare, pe o suprafață comercială de 2.700 mp. În perioada 5 – 11 octombrie, clienții vor putea beneficia de oferte speciale la numeroase produse în cadrul Altex Craiova Promenada.

Noul magazin dispune de un stoc variat de aproximativ 50.000 de produse și este echipat cu tehnologie inovatoare. În ziua deschiderii, Altex oferă 150 de boxe portabile cadou pentru primii 150 de clienți care fac cumpărături de peste 500 lei.

„Deschiderea noului magazin din Craiova reflectă angajamentul nostru de a livra tehnologie de ultimă generație, la cel mai mic preț din România. Orașul Craiova este în continuă dezvoltare, iar comunitatea de acolo poate beneficia de suportul tehnologic care promovează progresul,” a menționat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

În ziua inaugurării, noul magazin Altex din Craiova va funcționa la program obișnuit, de la 10:00 la 22:00.