Networking — November 2, 2023 at 3:27 pm

Interfonul IP de exterior AXIS Communications – securitate completă și integrare ușoară

by

Axis Communications anunță lansarea AXIS I8116-E, cel mai nou interfon IP de rețea, de dimensiuni reduse, pregătit pentru exterior. Modelul integrează funcții de securitate cibernetică, folosește un senzor de 5 MP și dispune de o comunicare audio bidirecțională.

i8116e (1)AXIS I8116-E integrează tehnologia WDR, care oferă claritate atunci când în zona de acces există atât zone întunecate cât și zone luminoase. Având o lățime de doar 48 mm, oferă opțiuni de montare nelimitate. Este proiectat să se potrivească pe pereți sau rame de ușă, sau poate fi încastrat în perete.

Modelul face posibilă îmbunătățirea securității accesului, prin controlul încuietorilor și adăugarea supravegherii video – folosind un singur cablu de rețea. Alimentarea se realizează POE, iar datorită suportului pentru ACAP versiunea 4, este posibilă adăugarea de diverse aplicații, dezvoltate de către Axis sau partnerii săi.

i8116e (2)Printre caracteristicile cheie se numără:
– Factor de formă redus
– Înregistrare video de înaltă calitate – 5 MP
– Suport SIP
– Suport pentru analize bazate pe învățare profundă
– Funcții de securitate cibernetică încorporate

Modelul se poate integra perfect cu cele mai importante sisteme VMS la nivel mondial și suportă protocolul SIP (Session Initiation Protocol) – pentru integrarea sistemului de telefonie IP. În plus, funcțiile de securitate cibernetică încorporate ajută la prevenirea accesului neautorizat și la protejarea sistemului. De exemplu, Axis Edge Vault protejează ID-ul dispozitivului Axis și simplifică autorizarea produselor în rețea.