NEW TECHNOLOGY, Transport/Travel — November 2, 2023 at 12:55 pm

SafeFleet a ajuns la 120.000 de vehicule monitorizate, în creștere cu 16% față de aceeași perioadă a anului trecut

by

SafeFleet, unul din cei mai importanți jucători pe piața de monitorizare a flotei auto din România, anunță că numărul vehiculelor monitorizate în prezent a ajuns la 120.000, reflectând o creștere de 16% față de aceeași perioadă a anului precedent. Compania continuă să ofere soluții de monitorizare pentru o gamă diversă de industrii, adaptându-și serviciile pentru a satisface nevoile variate ale clienților săi, într-un mediu de afaceri dinamic.

SafeFleetSafeFleet se află în continuă expansiune, consolidându-și poziția ca furnizor de top în domeniul monitorizării flotelor auto într-o perioadă în care cerințele pentru servicii de urmărire și management al flotelor au crescut semnificativ. În prezent, compania are 120.000 de terminale montate, dintre care active online constant sunt cca. 95.000. Cifrele înregistrate arată că SafeFleet se află în topul preferințelor pentru clienți din diverse industrii, de la transporturi internaționale și transporturi de persoane, până la utilități, construcții, agricultură, distribuție, transport de valori și rent a car.

„În ultima perioadă, evoluția companiei noastre a fost influențată de un mediu de afaceri dinamic și provocator. Am înregistrat o serie de realizări notabile în ceea ce privește inovația, iar interesul tot mai crescut al consumatorilor a devenit o sursă importantă de dezvoltare pentru noi. Suntem optimiști în ceea ce privește evoluția din următoarea perioadă și com continua să lucrăm asiduu pentru a ne atinge obiectivele financiare și a ne asigura stabilitatea și creșterea pe termen lung”, a declarat Claudiu Suma, CEO SafeFleet.

De-a lungul anului 2023, compania și-a concentrat eforturile pe mai multe aspecte cheie, inclusiv dezvoltarea și lansarea de noi produse, extinderea activității de cercetare și dezvoltare, precum și îmbunătățirea continuă a produselor și serviciilor existente. Astfel, SafeFleet a implementat cu succes o serie de schimbări rapide la nivel tehnologic pentru a se adapta cerințelor clienților și a obținut realizări notabile în inovație și extindere pe piață, depășind provocări semnificative, determinate de adaptarea la un mediu de afaceri dinamic.

Compania a marcat anul acesta lansarea unor produse inovatoare, cum ar fi sistemul de Buson motorină inteligent, Pontajul condus zi/noapte, Amprenta de carbon, Atribute șoferi custom și prezentarea acestora în rapoarte, Fuel Level Report, Istoric temperaturi, ș.a., lansări care au contribuit semnificativ la creșterea veniturilor și au întărit poziția SafeFleet ca lider în industrie.

În prezent, SafeFleet activează în diverse țări, atât cu echipe proprii – în România, Italia și Polonia, cât și prin colaboratori, având, în total, peste 100 de angajați. În ceea ce privește planurile de recrutare, compania se concentrează pe identificarea celor mai bune talente pentru a se alătura echipei, având în vedere departamente precum R&D, vânzări și marketing.

 


Logo SafeFleetDespre SafeFleet
Cu o experiență de peste 20 de ani, SafeFleet oferă soluții de monitorizare în timp real a flotelor auto, geofencing, colectarea datelor CAN-bus, monitorizarea consumului de combustibil, plata automată a taxei de drum, optimizarea rutelor și integrarea tahografului. SafeFleet este unul dintre cei mai mari jucători din Europa de Sud-Est și furnizează soluții telematice inovatoare în domeniul IoT nu doar în România, ci și în Italia, Polonia, Ungaria și alte 23 de țări din întreaga lume. Compania deservește peste 7.000 de clienți și are peste 95.000 de echipamente de monitorizare active. Printre clienții SafeFleet se numără Raiffeisen Bank, ING Bank, E.ON România, EVN Macedonia, EULEX Kosovo, EUMM Georgia, OTP Bank România și 35 de municipalități din Italia.