MANAGEMENT — November 7, 2023 at 12:10 pm

Alina Turcu numită în funcția de Regional Manager România al PlanRadar

by

PlanRadar, liderul european în tehnologia de digitalizare a documentației și a comunicațiilor în proiecte imobiliare de construcții și inginerie, a numit-o pe Alina Turcu în funcția de Regional Manager pentru operațiunile companiei în România. Aceasta s-a alăturat echipei de vânzări PlanRadar în 2022 și a ocupat această poziție anterior noii numiri.

Cu o experiență vastă în domeniul soluțiilor digitale și al telecomunicațiilor, cariera Alinei Turcu se întinde pe o perioadă de peste 20 de ani, cu poziții de conducere în departamentele de vânzări. Alina are o licență în Finanțe și Relații Economice, două masterate în Afaceri Externe și Comunicare Socială și PR și și-a actualizat continuu abilitățile și domeniile de expertiză.

Alina Turcu_Regional Manager PlanRadar„Sunt onoratã să ocup această poziție în cadrul PlanRadar România, într-un moment în care piața construcțiilor și a imobiliarelor se află pe un trend ascendent, în ciuda predicțiilor pieței. Vom urmări în continuare o creștere smart a portofoliului de clienți, deoarece avem un produs excelent și o viziune clară pentru viitor”, confirmă Alina Turcu, Regional Manager PlanRadar România.

Bojan Petkovic, Directorul PlanRadar pentru Europa de Vest, despre noul rol al Alinei Turcu: „Pe lângă experiența sa în vânzări la nivel local, Alina ne va ajuta în extinderea proiectelor actuale, în înțelegerea mai bună a clienților noștri, dar și în generarea de noi oportunități. Există potențial pe piață și suntem pregătiți.”

PlanRadar este o platformă digitală SaaS premiată de gestionare a terenului pentru documentație, gestionarea sarcinilor și comunicare în industria de construcții. Aplicația digitalizează toate procesele zilnice și comunicarea în domeniul imobiliar și al construcțiilor, conectează toate părțile implicate în proiect și oferă acces în timp real la datele valoroase ale proiectului, permițând echipelor să crească calitatea, să reducă costurile și să crească productivitatea.

În prezent, peste 120.000 de profesioniști folosesc PlanRadar pentru a urmări, a se conecta și a rezolva probleme pe șantier și în afară acestuia. PlanRadar este disponibil în prezent în 20 de limbi și poate fi utilizat pe toate dispozitivele IOS, Windows și Android.

Compania PlanRadar a fost fondată în 2013 și are 16 reprezentanțe în întreaga lume, inclusiv în București.