COMUNICATE — November 7, 2023 at 8:59 am

Huawei: Reduceri și prețuri speciale la telefoane și smartwatch-uri disponibile până pe 3 decembrie

by

HUAWEI Store a dat startul reducerilor de Black Friday 2023. Până pe 3 decembrie, magazinul oficial online din România își așteaptă utilizatorii cu o mulțime de surprize și oferte speciale pentru toate categoriile de produse.

banner_huawei-390x228HUAWEI a pregătit prețuri speciale atât pentru smartphone-uri, cât și pentru dispozitivele inteligente din categoria wearables. Reducerile sunt de neratat.

HUAWEI Black Friday 2023 aduce în prim-plan o serie de cupoane, care oferă reduceri suplimentare pe lângă prețul deja redus al produselor. Cupoanele pot fi obținute direct pe site de către toți utilizatorii magazinului HUAWEI Store și trebuie aplicate în pagina de plată a comenzii.

Unul dintre cele mai populare cupoane va fi, cu siguranță, cuponul cu extra reducere de 15%. Acesta este valabil pentru majoritatea produselor HUAWEI: telefoane smartphone, ceasuri smartwatch, laptopuri, tablete, căști audio, routere.

HUAWEI Mate X3, pliabilul elegant lansat în acest an, dotat cu două ecrane uimitoare și cameră XMAGE cu ultra-apertură, va avea un discount de 2.000 de lei.

De asemenea, flagship-urile din Seria P60, modelele HUAWEI Mate 50 Pro și Seria Nova 11 intră în campania Black Friday 2023 de pe HUAWEI Store, după cum urmează:

• HUAWEI P60 Pro 512 GB – reducere de 1.000 de lei;
• HUAWEI P60 Pro 256 GB – reducere de 500 de lei;
• HUAWEI Mate 50 Pro – reducere de 1.500 de lei;
• HUAWEI Nova 11 Pro/Nova 11 – reducere de 500 de lei.

HUAWEI WATCH Ultimate, noul smartwatch emblematic în materie de inovație și design, precum și HUAWEI WATCH 4 și WATCH 4 Pro vor beneficia, în perioada 6 noiembrie – 3 decembrie, de un discount de 500 de lei.

Reducerile de până la 40% sunt calculate la prețul de listă și pot fi regăsite la unele produse HUAWEI. De exemplu, smartphone-ul HUAWEI Mate 50 Pro Black / Silver cu preț de listă 5.999 lei, redus direct la 4.999 lei, preț la care se aplică un cupon de 1.500 lei, va avea un preț final de 3.499 lei.

Campania HUAWEI Black Friday 2023 se regăsește la adresa: https://consumer.huawei.com/ro/offer/promotii-black-friday-huaweistore/

De asemenea, toți utilizatorii care plasează comanda de pe HUAWEI ID valid, primesc automat 2% din valoarea comenzii înapoi în contul lor HUAWEI, sub formă de puncte HUAWEI. Ulterior, pot transforma aceste puncte în discounturi directe la comenzi viitoare. Orice utilizator își poate crea gratuit un cont HUAWEI ID.

Alte beneficii pentru clienții HUAWEI Store:

• Livrare gratuită și rapidă la orice comandă, indiferent de valoarea acesteia
• Până la 12 rate fără dobândă
• Plata cu cardul Sodexo Pluxee Cadou
• Pachete promoționale speciale
• Caruselul cupoanelor – unde pot câștiga cupoane la produsele preferate