Networking — December 8, 2023 at 2:07 pm

Camere de tip bullet de înaltă performanță, pentru supraveghere la o rezoluție de 4 MP cu zoom de 32x

by

Axis Communications a lansat o nouă serie de camere de tip bullet de nouă generație: seria AXIS Q18. Aceasta include două camere de înaltă performanță și oferă o calitate excepțională a imaginii cu o rezoluție de până la 4 MP, o frecvență a cadrelor de 90 fps și un zoom optic de 32x pentru detalii excelente indiferent de distanță. Camerele dispun, de asemenea, de o unitate de procesare cu învățare profundă, oferind oportunități unice de analiză bazată pe învățarea profundă.

axis-q18-series-2309-hi-en-US-411428AXIS Q1805-LE oferă o calitate excepțională a imaginii la o rezoluție de 2 MP, în timp ce AXIS Q1806-LE oferă o rezoluție de 4 MP. În plus, datorită tehnologiei OptimizedIR, camerele realizează înregistrări clare și detaliate în condiții de întuneric deplin la o distanță de până la 100 m, fără a necesita iluminare suplimentară.

Datorită tehnologiilor Lightfinder 2.0 și Forensic WDR de care dispun, aceste camere oferă culori reale și detalii excelente în condiții de luminozitate dificile sau de semi-întuneric. De asemenea, modelul AXIS Q1805-LE dispune de stabilizare electronică (EIS) care garantează obținerea de imagini stabile în pofida vibrațiilor. În plus, AXIS Q1806-LE integrează un modul de stabilizare optică a imaginii (OIS).

q18-pixels-per-meter-graph-no-text-en-US-405601

Aceste camere de înaltă performanță sunt construite pe baza cipului ARTPEC 8 și includ o unitate de procesare cu învățare profundă, pentru îmbunătățirea capacităților de procesare. Acest lucru permite colectarea și analizarea mai multor date ca oricând – la marginea rețelei. De asemenea, modelele oferă metadate valoroase care facilitează utilizarea rapidă, ușoară și eficientă a capabilităților de căutare criminalistică. Sistemul AXIS Object Analytics face posibilă detectarea și clasificarea obiectelor în mișcare. În plus, suportul pentru platforma ACAP versiunea 4 face posibilă adăugarea de aplicații personalizate, bazate pe învățarea profundă la marginea rețelei, furnizate de Axis și partenerii săi.

Caracteristicile principale includ:

  • Calitate excepțională a imaginii, la o rezoluție de până la 4 MP;
  • Ieșire PoE pentru alimentarea unor dispozitive suplimentare;
  • Sistem de analiză cu învățare profundă;
  • Stabilizare electronică a imaginii (AXIS Q1805-LE);
  • Stabilizare optică a imaginii (AXIS Q1806-LE).
  • Aplicația Axis Edge Vault protejează dispozitivul

Camerele sunt instalate într-o carcasă robustă din aluminiu, putând face față unor temperaturi cuprinse între -40 °C și 60 °C. În plus, Axis Edge Vault vă protejează dispozitivul și oferă o stocare securizată a cheilor, beneficiind de certificare FIPS 140-2 de nivelul 2.