Networking — January 17, 2024 at 11:34 am

Zyxel Networks oferă performanțe de 2.5G pentru întreprinderile mici și profesioniști

by

Noile switch-uri gestionate în cloud sunt dotate cu opțiunile PoE++ și 10G, oferind conectivitate continuă, de mare viteză, cu management fără efort, într-un pachet care economisește spațiu.

Boost_Network_Speeds

Zyxel Networks, lider în furnizarea de soluții de rețea cloud securizate și bazate pe inteligență artificială, a lansat astăzi seria XMG1915 – o familie de switch-uri administrate inteligent concepute pentru a oferi întreprinderilor mici și utilizatorilor casnici profesioniști  viteza și versatilitatea necesare pentru a susține aplicațiile și serviciile actuale cu lățime de bandă mare.

Având în vedere creșterea numărului de locuri de muncă hibride și la domiciliu, a conținutului video de înaltă definiție și a utilizării serviciilor de cloud, întreprinderile mici și profesioniștii au nevoie de viteze mult mai mari în rețea. În plus, sunt necesare bugete sporite pentru Power over Ethernet (PoE) pentru a susține cele mai recente tehnologii wireless, camerele de supraveghere IP și dispozitivele conectate la marginea rețelei.

Seria XMG1915 este concepută pentru a satisface aceste cerințe în schimbare. Disponibile în modele cu 8 și 16 porturi, acestea oferă capacitate Ethernet Multi-Gigabit 2,5 pe toate porturile. Există, de asemenea, uplink-uri 10G pentru conexiuni la nucleul rețelei și opțiuni PoE++ care vor furniza până la 60W unui dispozitiv conectat. Gestionarea flexibilă în cloud face ca switch-urile să fie ușor de implementat și gestionat.

Kell Lin, vicepreședinte asociat senior al Zyxel Networking Strategic Business Unit, a declarat: „Pentru întreprinderile mici, creatorii de conținut și utilizatorii casnici profesioniști, schimbarea tiparelor de lucru, cerințele sporite de lățime de bandă ale aplicațiilor și serviciilor moderne și numărul tot mai mare de dispozitive reprezintă o provocare semnificativă. Seria XMG1915 le oferă o soluție rapidă, versatilă și rentabilă, cu avantajul suplimentar al opțiunilor simple de implementare și gestionare prin intermediul platformei noastre de gestionare în cloud Nebula.”

Cu Nebula, swirch-urile pot fi pre-configurate și instalate automat. De asemenea, seria XMG1915 poate fi monitorizată și gestionată de la distanță și cu ușurință cu ajutorul aplicației Nebula.

Performanță ridicată într-un singur echipament
Toate porturile de downlink de pe XMG1915 funcționează la viteza 2,5G, asigurând conectivitate perfectă pentru o gamă largă de dispozitive conectate, cum ar fi AP-uri WiFi 6/6E/7, rețele multi-gigabit, camere IP și dispozitive NAS. Două porturi uplink 10G asigură disponibilitatea permanentă a unei lățimi de bandă suficiente pentru a preveni blocajele și pentru a garanta că dispozitivele de viteză mai mare pot fi utilizate la potențialul lor maxim.

Includerea suportului PoE++ de 60W  pe opt porturi permite instalarea de dispozitive de mare putere și simplifică procesul de instalare. Bugetul PoE total de 130W/180W oferă suficientă putere la un preț competitiv pentru o întreprindere mică, eliminând necesitatea de a investi într-un buget PoE excesiv, care este adesea irosit. Utilizatorii pot, de asemenea, să valorifice cablurile Cat 5 existente, eliminând astfel necesitatea unei recablări costisitoare.

XMG1915 are, de asemenea, un design mai mic – are cel puțin jumătate din dimensiunea celor mai multe switch-uri 2.5G de pe piață, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea pe birouri sau în spații de lucru restrânse.

Design fără ventilator, silențios și care facilitează economisirea energiei
Proiectată pentru o performanță optimă, seria XMG1915 se mândrește cu un design fără ventilator și cu o disipare hardware robustă a căldurii, asigurând o funcționare silențioasă și economisind energie. Modelele XMG1915-8E/8EP sunt în întregime fără ventilator, în timp ce modelul XMG1915-18EP este echipat cu un ventilator silențios.

Gestionare flexibilă în cloud
Creată pentru a putea fi gestionată în cloud prin intermediul platformei Nebula de la Zyxel Networks, seria XMG1915 permite utilizatorilor să conecteze cu ușurință dispozitivele prin intermediul aplicației Nebula, cu scanări de coduri QR pentru o configurare rapidă a rețelei. Utilizatorii își pot gestiona fără probleme conectivitatea și securitatea de oriunde, printr-un singur panou de sticlă, și pot primi dintr-o singură privire o imagine actualizată a poziției rețelei lor.

Capacitățile de gestionare la distanță permit utilizatorilor să supravegheze switch-urile și să repornească dispozitivele conectate de oriunde, fără a fi necesară prezența fizică. Există, de asemenea, o funcție de prevenire a buclelor care sprijină și mai mult funcționarea fără probleme prin detectarea și rezolvarea automată a problemelor legate de configurare. Gestionarea autonomă este, de asemenea, disponibilă pentru cei care au nevoie de opțiunea de a-și gestiona switch-urile la fața locului.

Pentru mai multe informații despre seria XMG1915, vă rugăm să vizitați https://www.zyxel.com/global/en/products/switch/8-16-port-2-5gbe-smart-managed-switch-with-2-sfp-uplink-xmg1915-series  .