Smart City — February 7, 2024 at 12:46 pm

Tech Cuisine Smart Home a lansat ElysAI – Primul Expert Smart Home Virtual Dotat cu Inteligență Artificială

by

Tech Cuisine Smart Home, lider regional în domeniul soluțiilor smart home, anunță lansarea ElysAI (citit “elisei”), o inovație în domeniul consultanței pentru automatizarea locuințelor.

ElysAI este primul expert virtual dotat cu inteligență artificială, conceput să ofere consultanță de specialitate și acces la informații tehnice detaliate pentru persoanele interesate de automatizarea locuințelor. Utilizând tehnologia de inteligență artificială regenerativă dezvoltată de OpenAI, ElysAI este antrenat să înțeleagă și să răspundă nevoilor specifice ale utilizatorilor săi, facilitând accesul la tehnologiile de ultimă oră.

ea8206_694e879212d84a74956f5914b70f9fb6mv2Scopul ElysAI este de a demistifica tehnologia smart home, făcând-o accesibilă și ușor de utilizat de către toți cei interesați de automatizarea locuințelor lor. Acest expert virtual este disponibil gratuit pe www.techcuisine.ro/elysai, oferind consultanță personalizată și recomandări tehnice adaptate la nevoile fiecărui utilizator.

Fiind o platformă bazată pe tehnologie GPT, acronim pentru “Generative Pre-trained Transformer”, ElysAI este capabil să răspundă într-un limbaj natural la solicitări și întrebări complexe despre casele inteligente, poate oferi soluții concrete de automatizare a unei locuințe și sfaturi pentru alegerea celor mai potrivite echipamente în funcție de răspunsurile pe care le primește de la utilizator.

Alexandru Măxineanu, fondator Tech CuisineMai precis, poate oferi sfaturi concrete, la orice oră, pentru economisirea energiei cu ajutorul unor termostate inteligente, poate explica pas cu pas într-un limbaj simplu de înțeles cum poate fi realizata o automatizare între dispozitivele inteligente din locuință sau poate rezolva probleme tehnice ce pot apărea în utilizarea unor astfel de dispozitive, fără a fi nevoie ca utilizatorul să cerceteze manualele tehnice.

Alexandru Maxineanu, fondatorul Tech Cuisine Smart Home și al ElysAI, subliniază importanța acestei lansări: „Am dezvoltat ElysAI cu un scop clar în minte – acela de a sprijini cât mai mulți oameni să înțeleagă și să adopte tehnologia smart home într-un mod simplu și accesibil. Credem că adoptarea tehnologiilor care ne fac viața mai confortabilă, sigură și eficientă nu ar trebui să fie un proces complicat. ElysAI este pasul nostru către accelerarea adoptării acestor tehnologii, deschizând calea către un viitor în care casele inteligente sunt norma, nu excepția.”

ElysAI va fi implementat și pe website-urile companiei dedicate piețelor din Ungaria, Cehia și Slovacia până la începutul verii, oferind astfel consultanță bazată pe AI în limba nativă a utilizatorilor acestor platforme.