Data Center / Storage — March 21, 2024 at 1:12 pm

Vertiv se alătură rețelei de parteneri NVIDIA

by

Vertiv (NYSE: VRT), lider global în infrastructură critică și soluții de continuitate, este acum consilier de soluții: partener consultant în NVIDIA Partner Network (NPN), oferind acces mai larg la experiența Vertiv și la portofoliul complet de soluții de alimentare și răcire.

English version

Vertiv&NVIDIANPN este un program global pentru partenerii tehnologici care oferă soluții bazate pe sau alimentate de tehnologiile NVIDIA. Printre principalii furnizori de software, furnizori de servicii cloud, furnizori de soluții și integratori de sisteme, Vertiv se alătură rețelei pentru a-și oferi expertiza în abordarea provocărilor unice ale infrastructurii generate de procesarea accelerată (accelerated computing). NPN oferă acces la o serie de beneficii, inclusiv asistență tehnică, instruire și oportunități de colaborare, ajutând partenerii să furnizeze soluții inovatoare clienților lor.

„Vertiv a colaborat cu NVIDIA în cercetare, dezvoltare și inginerie de mai mulți ani, proiectând produse și soluții inovatoare care sprijină implementarea tehnologiilor NVIDIA la nivel global”, a declarat Giordano (Gio) Albertazzi, CEO la Vertiv. „Am combinat autoritatea în soluțiile de alimentare și răcire cu platformele de ultimă oră NVIDIA pentru a ajuta la îndeplinirea cerințelor aplicațiilor cu cea mai intensă procesare și pentru a sprijini implementarea infrastructurii AI pe tot globul. Acum, colaborăm pentru a construi soluții de răcire cu lichid de ultimă generație pentru centrele de date de următoarea generație, accelerate de NVIDIA, care folosesc sisteme GB200 NVL72.”

Soluțiile de alimentare și răcire de înaltă densitate de la Vertiv sunt concepute pentru a susține următoarea generație de GPU-uri care rulează cele mai intense sarcini de lucru AI în condiții de siguranță, la performanță optimă și cu disponibilitate ridicată. Portofoliul Vertiv de tehnologii de răcire cu lichid, cum ar fi unitățile de distribuție a lichidului de răcire Vertiv™ Liebert® XDU, chillerele interioare split Vertiv™ Liebert® XDM și schimbătoarele de căldură pentru ușa din spate Vertiv™ Liebert® DCD, acoperă o gamă largă de cerințe de aplicație. Familia de unități de distribuție a energiei în rack (PDU) Vertiv™ Geist™ a fost extinsă pentru a permite un consum mai mare de energie în rack, minimizând amprenta la sol și menținând, în același timp, o eficiență ridicată.

Pentru mai multe informații despre soluțiile Vertiv de infrastructură pregătite pentru AI, vizitați www.vertiv.com.